În răspuns la
Trimis pe
Selectează comentariul Vasile Zarnescu
357 aprobate
vasile.zarnescu@gmail.com
89.136.179.210

Cu petițiile nu se realizează nimic. Au fost făcute atîtea și degeaba! Nici una nu a strîns suficiente semnături care să le facă promovabile și eficiente. Românii trebuie să se trezească, să se înarmeze și să „toace” guvernul iresponsabil, precum și pe cei care taie pădurile ilegal. Toți aceștia trebuie împușcați cum au fost împușcați cei trei pădurari despre care nu s-a mai vorbit nimic. Au fost găsiți asasinii lor? NU! Au fost stopate tăierile ilegale? NU!

Concluzia e clară: trebuie tăiat răul de la rădăcină. Rădăcina este guvernul, iar ramificațiile sale sunt firmele străine care fac jaf în pădurile României, precum și alte firme străine care fac jaf în Patrimoniul României!

Vedeți aici: https://www.facebook.com/niculae.corneldan/posts/2278555079022848.
Lozinca demagogică pe care o vîntură toate partidele și pe care o repetă toți netoții din presă, cum că „avem nevoie de stabilitate politică” nu este decît praf în ochii proștilor. Belgia a stat vreo 5-6 ani fără guvern. Italia, în ultimii 70 de ani a avut vreo 60 de guverne. România a avut, în ultimii 30 de ani, vreo 20 de premieri și a avut „stabilitate politică” Și la ce i-a folosit? La ruinarea țării, începînd cu premierul „os de ardelean prin nevastă-sa”, Petre Roman, care încă nu a fost făcut „rumeguș”!
Pentru că toți propagandiștii ăștia dezinformează deliberat poporul: prin sintagma „stabilitate politică” ei substituie adevărata față a demersului și scopului lor: „stabilitatea partinică”!
Stabilitatea partinică este, în fapt, stabilitatea clicocrației cleptocrate, care se rotește la putere ca să dea impresia de democrație electorală: vedeți aici: http://monitorsri.blogspot.com/2012/01/ati-votat-cleptocratia-ati-ramas-cu.html. Așadar, nu de „stabilitatea partinică” – prezentată de panglicari ca „stabilitate politică” invocată de acești demagogi – avem nevoie, ci de oameni politici veritabili, nu trădători!