surena
125 aprobate

surena_surena@outlook.com
86.126.106.209

 

 

Acest comentariu al lui Marx, referitor la români, deși, m-am ostenit să-l caut, nu l-am găsit și nu l-am găsit pentru că nu există!
În schimb avem o carte a lui Marx cu privire la români, „Însemnări cu privire la români”, în care găsiți lucruri cunoscute sau necunoscute despre români și istoria lor, bineînțeles din perspectiva luptei de clasă.
În concluzie, fac un apel, dacă nu se menționează lucrarea, ziarul în care a fost menționat citatul cu pricina a lui Marx să nu se menționeze!
Un fake devine fact doar prin simpla înlocuire a două litere. Să nu cădem în păcatul de a reproduce falsurile drept adevăruri.
Am reprodus cu mai mult timp în urmă articolul din ziar unde se presupune că Marx ne-ar fi aruncat „anatema” și….surpriză nu există! Dacă nu există în articolul de presă în care se presupune că ar fi fost scris este clar că este un fals, promovat că adevăr, preluat și neverificat până în momentul în care a devenit „axiomă”.
Marx are păcatele sale, probabil cel mai mare este apostazia sa și trecerea la….satanism, mai puțin cunoscut și cu grijă evitat….E de înțeles….Dar, satanismul său este un păcat mai mare, mai greu decât al Împăratului Iulian Apostatul. În ciuda păcatelor sale, nu i-am găsit așa zisul păcat comis asupra românilor. Acesta este și motivul pentru care scriu.
Însemnări despre români este cartea după culegerea textelor lui Marx ci privire la români și după care ar trebui să-l judecăm.

*

NR – Excelenta interventia dlui Surena! Citatul din Engels este corect? Mi-aduc aminte cand a aparut cartea cu textele lui Marx despre romani, majoritatea anti-rusesti! Ce bataie era sa prinzi un exemplar din carte, editata de acad. Otelea, daca nu ma insel! Era prin 1965!…