CD
884 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
CE ROL VA JUCA ȚARA TA ÎN CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?
De Larry Romanoff

Adevăratele origini ale celor două războaie mondiale au fost șterse din toate cărțile noastre de istorie și înlocuite cu mitologie. Niciunul dintre cele două războaie nu a fost declanșat (sau dorit) de Germania, ci ambele la instigarea unui grup de evrei sioniști europeni cu intenția declarată de distrugere totală a Germaniei. Documentația este copleșitoare, iar dovezile sunt de netăgăduit. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

Această istorie se repetă astăzi printr-o pregătire în masă a populației lumii occidentale (în special a americanilor) în vederea pregătirii pentru cel de-al Treilea Război Mondial – care cred că acum este iminent. Este evident că se adună nori de război. Semnele sunt peste tot, cu acoperire mediatică și discuții deschise despre război în multe țări. Corporația RAND pregătește de ani de zile scenarii militare pentru cel de-al treilea război mondial, iar NATO se pare că face acest lucru în prezent. Vaste mișcări de trupe și echipamente NATO sunt fie în pregătire, fie în proces de a înconjura Rusia. SUA înconjoară China cu baze militare, inclusiv cea mai mare din lume, în Guam. Atât China, cât și Rusia sunt înconjurate de aproape 400 de laboratoare americane de arme biologice. Iranul este complet vulnerabil în fața consolidării militare americane în Orientul Mijlociu.

Prin intermediul controlului pe care îl dețin asupra mass-mediei, campania de furie a evreilor împotriva Chinei (12) (a se vedea si nota 13) este neîncetată și reușită, cel puțin în ultimii doi ani umplând paginile și undele de radio cu false povești de atrocități împotriva Chinei, barajele ale acestor minciuni având loc aproape zilnic. Acestea urmează același șablon folosit de aceiași oameni împotriva Germaniei pentru a alimenta ura și a pregăti populațiile pentru Primul și Al Doilea Război Mondial. Este același – și se bazează pe aceleași tipuri de minciuni – ca și cele folosite pentru a pregăti invaziile din Irak, Libia și Siria. Acești oameni folosesc orice fel de provocare împotriva Chinei, inclusiv provocări militare din ce în ce mai scandaloase și nesăbuite în Marea Chinei de Sud și în apropierea Taiwanului. Întreaga lume este învățată să urască China, Rusia și Iranul. Încercările de a transforma India în inamicul Chinei devin din ce în ce mai disperate.

Al Treilea Război Mondial va consta în forțele combinate ale SUA, NATO și Israelului (care se consideră o putere militară mondială) provocând un conflict care vizează distrugerea finală a Chinei, Rusiei și Iranului, cele trei țări care trebuie sa fie distruse pentru a satisface visul de a construi cel de-al treilea templu al lui Satanas la Ierusalim și de a iniția Noua noastră Ordine Mondială. Acesta este planul. Credința voastră în el nu este importantă pentru executarea lui.

Nu ne putem baza pe nimic din partea americanilor, deoarece sunt prea proști, aroganți și orbește dispuși să funcționeze încă o dată ca armată privată a bancherilor, după ce au jurat credință acelorași persoane care dețin controlul suprem atât al CIA, cât și al Mossadului. Anglia a servit acest scop timp de un secol sau mai mult, dar a fost sacrificată cu ușurință atunci când bancherii și-au transferat steagul în SUA.

Un război mondial va lăsa SUA în ruine din punct de vedere fizic și financiar, așa cum primele două războaie au distrus Imperiul Britanic și au lăsat Anglia în faliment. Acești oameni sunt nemiloși peste măsură; pentru a obține ceea ce vor, vor lupta până la ultimul american.
Dar, așa cum a spus celebrul Benjamin Netanyahu, „Odată ce vom stoarce tot ce vrem de la SUA, aceasta poate să se usuce și să explodeze”. Și așa se va întâmpla.

Dar nu contează, pentru că bancherii își transferă deja steagul către NATO – o armată supranațională care nu raportează nimănui și care va fi opresorul nostru oficial în Lumea noastră cea Nouă și Admirabilă. Și nu ne putem baza pe masele de oameni din Occident, pentru că ei sunt simpli pioni în aceste competiții geopolitice, puțini înțelegând groapa tragică în care sar de bunăvoie.

Familia regală britanică este 100% de partea lor. Dacă vă îndoiți de acest lucru, cereți-i reginei Elisabeta o declarație publică prin care Anglia va refuza orice rol într-un alt război mondial. Ea vă va ignora, la fel ca și Boris Johnson și cabala parlamentară din Marea Britanie, deoarece ei sunt în fruntea planurilor. Cereți-i lașului prim-ministru canadian Justin Trudeau să declare în mod hotărât că Canada va refuza să-i urmeze pe americani într-un alt război mondial. El va refuza.

Nu ne putem baza pe Germania; această țară este astăzi o colonie americană/evreiască lipsită de voință proprie. O mare parte din Europa de Est, ca și Australia, a fost răsucită, crezând în mod stupid că va fi ținută nevătămată de puterea NATO, când în realitate va fi printre primii miei sacrificați în acest al treilea război. Italia, Franța și Spania vor fi aproape sigur forțate să participe; restul Europei este în mare parte irelevant.

Japonia, fiind de asemenea o colonie americană/evreiască fără voință proprie, plus că este o bază majoră de operațiuni militare americane, nu va avea altă opțiune decât să se sacrifice.

Nu există nicio modalitate de a evita concluzia că istoria se repetă într-adevăr, demonizând încă o națiune, generând în mod deliberat suficientă ură și turbare pentru a justifica un alt război mondial. Chiar și ideologii occidentali confirmați vor recunoaște că ceea ce am scris aici este adevărat.
Care va fi poziția guvernului țării dvs. atunci când fitilul tunului de război va fi în sfârșit aprins?

Sunteți în măsură să explicați de ce credeți că un al treilea război mondial este o idee bună?
Dacă ești european, nu ai văzut destul război? Dacă ești american, guvernul tău nu a ucis deja destui oameni nevinovați?
Dacă ești evreu, de ce nu vorbești împotriva acestei cabale de 300 sau 400 de persoane înainte de a fi prea târziu?

Având în vedere sursa impulsului pentru un al Treilea Război Mondial și distrugerea planificată a Chinei, rămâne să ne gândim ce se poate face, dacă se poate face ceva, pentru a preveni un al treilea holocaust mondial. Chiar și cunoscând sursele, nu este practic să declari război împotriva a cel mult câteva mii de indivizi răspândiți între, poate, zece națiuni.

Cunosc o singură modalitate de a preveni cel de-al Treilea Război Mondial care este iminent: să facem Israelul să plătească pentru el. Dacă m-aș afla în poziția finală de autoritate a uneia dintre națiunile vizate, l-aș suna pe ambasadorul israelian și l-aș informa că, dacă națiunea mea ar fi forțată să intre în război cu SUA, prima mea ripostă nu ar fi împotriva SUA, ci împotriva Israelului, as aloca o parte necesară a arsenalului meu pentru a mă asigura că Israelul rămâne nelocuibil timp de 500 de ani și că cel de-al treilea templu al Satanei nu va fi reconstruit niciodată.

Teza mea este că Israelul este prea important pentru acești oameni pentru a fi sacrificat și că, în fața unei astfel de amenințări considerate credibile, ei ar da înapoi. Cu tot ceea ce știu, nu cred că un al Treilea Război Mondial ar putea fi prevenit în alt mod.

Bineînțeles că voi fi acuzat de antisemitism, dar nu este vorba despre mine; este vorba despre o mică mână de bancheri și industriași evrei europeni care doresc un al treilea război mondial pentru a distruge vechea ordine înainte ca cea nouă să poată fi instalată. Acești oameni trebuie să fie numiți și obiectivele lor trebuie să fie expuse.
În orice caz, într-o dezbatere juridică, între a jigni câteva sute de oameni sau a declanșa un al Treilea Război Mondial, care este cea mai mare crimă?

*
NOTE:
(1) https://hofs.online/david-irving-churchills-war/
(2) https://www.paulcraigroberts.org/2020/01/13/germanys-war-chapter-4-the-allied-conspiracy-to-instigate-prolong-wwii/
(3) https://thegreateststorynevertold.tv/the-war-criminal-churchill/
(4) https://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/schul05.htm
(5) „Germania devine prea puternică. Trebuie să o zdrobim.” – Winston Churchill vorbind în timpul unui prânz privat în 1936. Amintiri din 1961 de către generalul Robert E. Wood. Al Doilea Război Mondial. De Carl J. Schneider, Dorothy Schneider. Pagina 15.
Descărcarea gratuită a acestei cărți: https://pt1lib.org/book/728795/c85219?id=728795&secret=c85219
(6) „Îi vom impune acest război lui Hitler, fie că vrea sau nu”. – Winston Churchill (emisiune din 1936). „Acest război este un război englezesc, iar scopul său este distrugerea Germaniei.” – Winston Churchill (emisiune din toamna anului 1939)
https://www.coursehero.com/file/p1da79e/Following-the-Treaty-of-Versailles-Germany-was-ordered-to-pay-the-war-costs-of/
(7) „Trebuie să se înțeleagă că acest război nu este împotriva lui Hitler sau a național-socialismului, ci împotriva forței poporului german, care trebuie zdrobită o dată pentru totdeauna, indiferent dacă se află în mâinile lui Hitler sau ale unui preot iezuit.” – Winston Churchill [1940]; Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace p. 45); Această carte a fost publicată în Marea Britanie în 1950 sub titlul „Winston Churchill in War and Peace”. Versiunea americană se intitulează „Winston Churchill: buldog britanic.” https://www.amazon.com/Winston-Churchill-British-bulldog-career/dp/B0006ATSO8
(8) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/jewish-responsibility-for-both-world.html
(9) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/zionism-hidden-tiranny-by-benjamin-h.html
(10) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/the-jewish-declaration-of-war-on.html
(11) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/the-jewish-betrayal-of-germany-and.html
(12) Campania de furie împotriva Chinei; https://www.moonofshanghai.com/2020/08/blog-post_49.html
(13) Evreii internaționali au motive să aibă resentimente față de China, care urma să fie dezmembrată și transformată într-o vacă de muls perpetuă, plan zădărnicit de Mao și de revoluția sa. Nu „britanicii”, ci familiile bancare evreiești internaționale, Rothschild, Sassoon, Kadoory, Hardoon și alții au fost în întregime responsabili pentru parodia razboiului opiului din China, care inca durează de 150 de ani. Imediat după cel de-al Doilea Război Mondial, unul dintre primele acte ale lui Mao a fost expulzarea tuturor evreilor din China și confiscarea tuturor activelor lor legate de opiu – inclusiv a întregului oraș Shanghai și a sucursalelor din China continentală ale HSBC. Ei nu au uitat și își vor banii înapoi.

AVIZ:
Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză.
Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o companie internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior.
Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).
Arhiva sa completă poate fi văzută la
https://www.bluemoonofshanghai.com + https://www.moonnofshanghai.com
El poate fi contactat la:
2186604556@qq.com

Traducerea: CD