CHEMARE

NOI, un grup de Români din Sudul Floridei, Statele Unite ale Americii, Chemăm pe toţi Românii la o

ADUNARE

paşnică pentru menţinerea integrităţii teritoriale a ROMÂNIEI, care în prezent, este în pericol. Această întâlnire, se va ţine pe data de

9 iunie, 2019 ora 12 dimineaţa (12 AM ora României)

în Cetatea din Alba-Iulia, pe platoul din fața Catedralei Întregirii Neamului, în parcul Unirii, unde aşa cum se ştie, Marea Unire sa înfăptuit acum 100 de ani. Suntem împotriva oricărei acţiuni de autonomie, co-suveranitate, alipirea Ardealului la alte state, sau a oricărei porţiuni din teritoriul României.

Rugăm pe toţi Românii din Diaspora care nu pot participa la

Mitingul Diasporei Române

de la Alba-Iulia, să contacteze familiile, rudele sau prietenii din ţară care pot participa la această adunare, să se pregătească şi să vină cu semne şi lozinci împotriva declarării autonomiei sau a alipirii la altă ţară a oricărei părţi din România.

Ardealul este şi va fi pentru totdeauna pământ Românesc

şi ne opunem paşnic la orice înstrăinare sau la anularea Unirii făcute de strămoşii noştrii acum 100 de ani

Ne înfurie „tăcerea de mormânt” a Guvernului trădător de ţară de la Bucureşti, în legătură cu acţiunile de rupere a unor porţiuni ale Ardealului de România, dar noi din Diaspora, avem un CUVÂNT de spus împotriva acestor eforturi ale minorităţii maghiare.

CHEMĂM de asemenea pe toţi Românii , care nu pot merge la Alba-Iulia la mitingul Diasporei, ca pe 9 iunie să organizeze acţiuni paşnice de protest în locurile unde sunt, la începutul lunii iunie, pentru integritatea Naţională şi Teritorială a României şi împotriva celor la Guvernare acum, care nu Guvernează pentru binele Românilor, în sprijinul acţiunii de la Alba-Iulia.

Clubul Românilor Americani din Sudul Floridei