caroline gunderodec
23 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.comh
109.133.42.42

 

Ce grozavie de criminali cu patent !!!
Malevolenta lor depaseste orice imaginatie !

Totusi trebuieste identificata mai indeaproape originea adevarata a celor care au condus experimentele letale SECRETE SAU NU ASA SECRETE !!! – pe oameni la modul bolnav -maniacal !!!

Ce religie aveau aceste bestii ???

NU CUMVA RELIGIA LOR II ANTRENA LA BESTIALITATE, SI IERI CA SI AZI, II ANTRENA SA URASCA BINELE SI SA PROPAGE RAUL ??? IN VIZIUNEA ANTICA A UNORA, CU CARE-SI SCUZA CRIMELE GRATUITE, , CA ‘HOMO HOMINI LUPUS ‘ ??? ADICA TOTI AM FI NEAPARAT LUPI UNUL CELUILALT ???

SAU IN VIZIUNEA LUI HEGEL CA TOTI NE ANULAM UNUL PE CELALALT ? CUM JUDECA HIENELE SI SACALII LUI KLAUS SCHWAB , ASTAZI, ALE LUI KILL GATES SI ESTROPIATUL SOROS ???

Stiati ca Germania lui Hitler s-a inspirat de la americani in experimentele biologice pe oameni ???
Exista studii care citeaza exact cu nume si prenume, bestiile ‘stiintifice’ din America care au inspirat nemtii !!!
Sursa au fost „stiintificii ” medicali de acolo, din USA, exact ca si covidementa pe care tot ei o continua si azi – vezi articolele din „The Defender”, jurnalu lui Kennedy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muuuuulte multumiri Maestrului CD !

Ce bine ca ati avut bunavointa sa va intoarceti – altfel nu aflam aceste adevaruri decisive pentru a patrunde fenomenele pe care le traim!