CD
1.351 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.198
.
Corespondenta:
On 09/22/2023 1:48 AM EDT Ati Antonio wrote:

https://fb.watch/ncU-Mdt9ie
.
.

Gratie lui Ati

Draga Ati,
Imi pare rau dar nu-mi vine dau mai departe clipul lui Dan Negru cu respectul pentru medici, pentru ca in general nu am acest respect. Dar ii fac totusi vant cu un comentariu pe care il consider necesar.

Marea majoritate a medicilor sunt incapabili, incompetenti, excroci si lasi. Au fost cumparati de industria Pharma si se executa fara mila pentru proprii pacienti.
Este adevarat ca sunt si doctori cinstiti, care cu discretie incalca ordinele impuse de Pharma prin toate organizatiile si asociatiile profesionale de sanatate si mai ales prin guvern, prin Rafila si acolitii lui.
O parte din ei au devenit vocali, activand eroic impotriva sistemului malthusian de sanatate mondiala ce il reprezinta la noi criminalii Rafila si Arahat.

Am tot respectul pentru medicii activisti, care fac sacrificii sa informeze populatia si sa o fereasca de blestemul tribalnic malthusian si de maladia Profitului.
In afara de respect populimea trebuie sa devina populatie, sa devina activa social, sa sprijine eroii si sa lupte contra sistemuluii. Noi nu avem nevoie de martiri, ei pot ramane eroi iubiti in viata, stimati si apreciati, nu umiliti si batjocoriti, daca populatia le vine in ajutor.
Martirii apar cand ei se jertfesc pentru o populime inerta, care nu este capabila sa ii protejeze. Asa a patit si Mantuitorul care s-a jertfit pentru o populime ce nu s-a mai trezit nici acum dupa 2000 de ani, Planeta este plina de sclavi si de profitori.

Sa fim realisti, respectul trebuie meritat, nu acordat in prealabil ca un cadou cu obligatii. Calitatea tinerilor studenti de la medicina este deplorabila, 90% sunt atrasi de avantajele materiale ale meseriei si de lipsa de raspundere profesionala dar si sociala. Acestia reusesc sa-si plateasca examenele si apoi sa devina niste scule umile si utile sistemului Pharma.

Ce respect li se cuvine la acesti 90%?
Cand cei 10% se disting si se afirma ca medici adevarati atunci sa apara nenorocitul de Dan Negru, de profesie apologet – pupincurist de personalitati si sa-si schimbe profilul si sa remarce si sa ridice pe acesti medici onesti, pe postamentul Respectului.
Pana atunci lumea mai are de facut o gramada de schimbari, resetari si in special Revizuiri.
Revizionismul Istoric a inceput sa lucreze deja in plin.
O zi buna,
CD