CD
1.094 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

CAPCANA SCHIMBARII REGIMULUI RUS
Autor: Tom Luongo

Schimbarea de regim în Rusia face furori acum. Este un alt episod din cel mai lung show al MI-6[Serviciul Secret Britanic], „Rusia – Locul de joacă fragil al lui Putin”, difuzat zilnic în mass-media controlata si cooptată la informații false.
Și, hei, datorită lui Elon Musk, asta nu mai este o teorie a conspirației, în ciuda protestelor băieților răi.

Imaginea actuală este una punctată cu povești obișnuite despre atacuri cu drone ucrainene asupra unei baze aeriene sau centrale rusești. Există chiar și acum un articol important despre cum se confruntă Rusia cu celule dormante organizate de sabotori care operează fără reținere pentru a elimina infrastructura critică.
Nu că mă îndoiesc că este partial adevărat, in sensul că SUA și „aliatul său cheie NATO” (*tuse* Marea Britanie *tuse*) sunt pe deplin hotărâți să doboare Rusia, dar că asta se întâmplă acum, când Rusia face mișcări mari să-și reorganizeze armata pentru a lupta în acest război pe termen lung, este ceea ce este interesant.

Acest lucru implică faptul că, dintr-o dată, acum există o respingere semnificativă la amploarea acelui angajament în cadrul UE. Am îndoieli serioase în legătură cu asta.
Recenta recunoaștere a fostului cancelar german Angela Merkel că Acordurile de la Minsk au fost doar un exercițiu de cumpărare de timp pentru a înarma Ucraina pentru război poate fi interpretată în mai multe moduri.

Întotdeauna i-am văzut pe neoconiști ca pe idioții utili ai celor mai leninişti davosieni. Merkel este un locotenentul angajat cel mai davosian, care a existat vreodată. Merkel adaugă la această narațiune super-agresivă a SUA încercând să-și încadreze rolul din Minsk ca pe ceva cerut de SUA cu care a fost de acord.
Acesta este un tren condus de SUA in care UE a fost ținută ostatică, ca nenorocitul Snowpiercer.

Da bine, este mult mai logic dacă devenim toți revizioniști sceptici în ceea ce privește lucrurile, să argumentăm că Merkel și-a folosit relațiile bune cu Putin și punctul lui slab pentru Germania pentru a negocia Nordstream 2, știind foarte bine că va fi un câmp minat geopolitic.
Serios, când te oprești să te gândești la întreaga saga NS2, dacă Merkel a fost sinceră în a câștiga timp pentru a intra în război cu Ucraina, atunci urmează ca conducta a fost doar un alt Minsk strategic; se pierde nu numai timpul Rusiei, ci și miliarde de dolari într-un proiect care nu avea de gând să-i plătească niciodată înapoi?

Din această perspectivă, banii cheltuiți pe NS2 au fost una dintre primele victime ale acestui război care se desfășoară de la răsturnarea președintelui ucrainean Viktor Ianukovici în 2014.
Când este privită prin această lentilă, situația actuală devine și mai periculoasă și mai delicată ca niciodată. Pentru că asta te lasă să realizezi cât de supărați sunt rușii și cât de implicați sunt în război.

Aceasta înseamnă că cel mai bun joc strategic al lor este să prindă Occidentul într-o mașină de tocat carne ucraineană din punct de vedere economic, politic și militar, creată de el.
Și asta mă duce la o postare recentă a lui Martin Armstrong. Martin se uită la cicluri și prognozează un grup din ele care coincid în jurul intervalului de timp martie/aprilie 2023 în legătură cu războiul și Putin.
Ca întotdeauna, sai pentru a gusta modelarea computerizată a viitorului lui Martin este destul de necesară, dar sunt fericit să o angajez dacă oferă o perspectivă.
Înțeleg că Martin Armstrong este foarte îngrijorat de modul în care se vor desfășura următorii câțiva ani și pe bună dreptate. Psihopații din Occident care se ocupă de propaganda nu au o treapta de viteza de marșarier. Ei doar atacă.

Dacă sunteți confuzionat cu privire la ceea ce cred acești oameni cu adevărat despre direcția în care se îndreaptă viitorul Rusiei, acest articol recent de la Institutul Hudson – despre cât de neoconică este o instituție normală si cât poate deveni – ar trebui să clarifice lucrurile.
Acest articol nu este un articol de opinie despre potențiale obiective sau care trebuie citit ca o listă de dorințe de oameni nebuni. Este un set fervent de credințe care provin din viziunea lor asupra analizei demografice a Rusiei și din misiunea lor “de a înlătura rămășițele Uniunii Sovietice”.

Aceasta este o luptă ideologică pentru neoconi: “Încheierea Rusiei este religia lor”.
Acesta este motivul pentru care sunt atât de ușor de manipulat. Îi face idioții utili perfecti în jocul mai mare al lui Davos.
Pentru mintea neoconizată (sic), este o concluzie inevitabilă că Rusia se va prăbuși. Această atenție acordată ordinii operațiunilor este importantă în încercarea de a înțelege ceea ce se întâmplă în lume astăzi.

Una dintre cele mai frecvente plângeri ale mele cu „frații mei libertarieni” este că ei trec mereu la „finalul jocului”, fără să se gândească la mișcările care ne duc acolo.
În teoria monetară, putem face calcule și ne dăm seama că sistemul este condamnat. LUÂND ACEA VARIABILĂ ȘI ADĂUGÂND-O ÎN MIXUL POLITIC, PUTEM REZOLVA ECUAȚIA GEOPOLITICĂ ȘI APOI FACEM DECLARAȚII MĂREȚE CU PRIVIRE LA LOCUL ÎN CARE TOTUL SE TERMINĂ.

Și când se întâmplă asta, oamenii se stabilesc cu aroganță la concluziile lor și apoi părtinirea lor de confirmare preia controlul. Fiecare punct de date confirmă apoi ceea ce doresc ei să vadă și ignoră lebedele negre de la orizont.
Neoconii și Davos au marcat pe hartă deja viitorul joc final și, sincer, au verificat mișcările de zi cu zi. Iar libertarienii pe care i-am descris mai sus, așteaptă doar prăbușirea care s-ar putea să nu vină niciodată.

Și trebuie să îi mulțumesc lui Martin Armstrong pentru că m-a ajutat să trec personal de acea aroganță. Atenția sa neobosită pentru „ordinea operațiunilor” este cea mai mare contribuție a lui la comentariu.
De aici cred că vine anxietatea lui Martin față de Putin și Rusia și, din nou, destul de corectă. Personalul este politică, până la urmă. Dar asta este de ambele părți ale diviziunii politice.

Cred că interpretează greșit situația din Rusia când vine vorba de Putin.
De fapt, în ciuda faptului că are „surse profunde” în Rusia, analiza lui Martin despre Putin a fost destul de slabă. Doar pentru că neoconii cred că pot doar să stimuleze suficient haos în interior, nu înseamnă că ei îl pot răsturna pe Putin, si visul lor va avea loc în sfârșit.

A funcționat acest lucru oare în 2015, când Putin dispăruse din sfera publică timp de două săptămâni în februarie și Armstrong însuși ne-a spus că are de-a face cu o tentativă de lovitură internă în cadrul Kremlinului, la care Putin a renunțat cu eufemismul caracteristic?

Ei s-au confruntat cu sancțiuni mai mici atunci, dar au avut o problemă monetară mai mare decât au avut-o în 2022, deoarece în 2014 Rusia nu era pregătită pentru un război economic total. Putin și-a avertizat giganții săi SEO precum Gazprom și Rosneft să-și plătească datoria în dolari și să-și diversifice structura de plăți.
Nu au făcut-o și aproape că i-a costat.

Putin, cu ajutorul lui Xi, i-a salvat. Dar, ca întotdeauna, este destul de evident că a primit ceva în schimb, mai multă loialitate de la ei.
Temerile lui Martin provin din faptul că nu crede că Putin și-a înțeles întotdeauna poziția față de Occident. Este naiv din partea lui să creadă că Putin, care a numit Occidentul „incapabil de un acord” în 2015, a crezut că Minsk va fi vreodată implementat sau că Regatul Unit nu va depăși fiecare linie roșie.

În timp ce Minsk i-a oferit Ucrainei timp pentru a se înarma, ia oferit si lui Putin timp pentru a construi armele și sistemele necesare pentru a o opri, dovedind în același timp lumii că Occidentul se pregătește de război împotriva lor, precum și a Rusiei.
Strategia pe care a folosit-o în relațiile cu Gazprom și Rosneft în 2015, pentru a-și asigura aliații interni de care avea nevoie astăzi, a fost folosită și pentru a-i îngriji pe prietenii de care avea nevoie la nivel internațional.

Strategia lui Putin a fost întotdeauna să permită strategiei lor de strangulare militară și economică agresivă să se dezvolte și să folosească diplomația și brokerajul onest pentru a acumula aliați în întreaga lume pentru acel moment în care Occidentul a decis să lovească în Ucraina.
Apoi a lovit el înainte ca ei să fie gata.

În opinia mea, Martin își proiectează temerile asupra lui Putin cu această analiză.
Și nu cred că își face nicio favoare publicând graficul său prophetic „Ciclul lui Putin”, deoarece nu se potrivește cu niciuna dintre mișcările mari ale lui Putin.
https://i0.wp.com/tomluongo.me/wp-content/uploads/2022/12/a76ea0a40e324da6ed5fa7164340fa5a.png?w=820&ssl=1
Graficul lui Putin profetit si proiectat de Marin Armstrong

Din acest ciclu al sau profetic i-au lipsit fazele cu Putin acceptand Crimeea în Rusia (martie 2014), discursul său ONU din 2015 și mutarea în Siria, pe care marele său model de încredere economică a preluat (28-30 septembrie 2015).

A ratat discursul său în care și-a conturat strategia de a învinge Occidentul la Conferința de securitate de la München din 2007.
A ratat discursul său privind starea Uniunii din martie 2018, unde a dezvăluit armele care ne-au pus pe această cale în care neoconiștii și-au dat seama de fereastra pentru doborarea Rusiei s-ar închide definitiv dacă acele arme ar intra vreodată în producție în masă.

Nu vreau să fiu prea dur aici pentru că este evident că Martin este în același timp sincer, bine informat și pe drept îngrijorat de situația dificilă a lui Putin. Este evident că Putin este vizat pentru terminare.
El este căpitanul care conduce nava rusă, iar nebunilor din Moscova li se oferă toate scuzele pentru a scăpa de el.

Dar vă reamintesc că Rusia, ca Iranul și mai mult decât China, este o civilizație în primul rând și un sistem în al doilea rând. Din această cauză, presiunea externă și infiltrarea internă nu vor avea același efect ca aici, în Occident.
Da, atât Iranul, cât și Rusia sunt corupte, dar sunt corupte în moduri diferite decât în Occident. Iranienii și rușii înțeleg această corupție mult mai bine decât analiștii CIA de la Langley care hrănesc think tank-urile de pe K-Street.

Și asta cred că este diferența aici. Este posibil ca Putin să fie nevoit să învingă o nouă rundă de activități trădătoare la Kremlin în 2023, dar nu cred pentru o clipă că nu este conștient de asta. De fapt, ceea ce aș spune este că strategia lui cu trădătorii domestici nu este diferită de felul în care se comportă cu adversarii săi occidentali; permițându-le să creadă că îl au pe frânghii și apoi să-i zdrobească după ce s-au expus.

Aceasta este evaluarea colonelului Doug MacGregor asupra strategiei lui Putin pe teren în Ucraina. Este greu de argumentat că el nu ar urma aceeași strategie în interiorul Rusiei, dacă MacGregor are dreptate.
Personalul, din nou, este politică.

Nimic din toate acestea nu înseamnă că nu va fi o cale perfidă pentru Putin în 2023. Va fi.
Occidentul imbecile crede că umilințele pe care le-au provocat lui Putin îl vor forța să demisioneze din funcție.
Dar Rusia de astăzi pare să fie, așa cum a spus Alex Mercouris într-un videoclip recent, „dovada jenei”.
https://www.youtube.com/watch?v=Igg_7jT-Pe4

Acesta este motivul pentru care Martin este îngrijorat, că jena atacurilor cu drone și lipsa succesului militar vor crea neliniște pentru Putin acasă.
Aș fi mai îngrijorat că Putin va face o mișcare mare în următoarele săptămâni în Ucraina. Că el, din nou, „va fi primul” și anticipează ceea ce Occidentul a plănuit atacând.
Loviturile cu drone în interiorul Rusiei fac parte din aceste umilințe. Dar, cred că Armstrong, la fel ca neoconiștii, evaluează daunele politice aduse lui Putin ca și cum ar fi un politician american.

Noi suntem cei cu acest aer de invincibilitate. Rușii, datorită încadrării cu succes a conflictului de către Putin, propagandă dacă doriți, nu isi fac iluzii cu privire la situație.
Ei înțeleg că guvernul lor este disfuncțional. EI ÎNȚELEG CĂ OCCIDENTUL ESTE DE NECONSOLAT ÎN PRIVINȚA REFUZULUI LOR DE A FI COLONIZAT SAU ȘTERS DE PE PĂMÂNT. Și, în sfârșit, înțeleg că Putin nu este perfect, dar nu este un trădător globalist.

Un atac aerian aici sau o ofensivă eșuată acolo nu dovedesc nimic mai mult decât ceea ce au știut întotdeauna. Ei nu pornesc de la poziția de aroganță imperială.
Noi suntem cei al cărui psihic este fragil. Ei sunt cei care au trecut prin foc ca pasarea Phoenix, in anii 1990 și au supraviețuit cu succes.
Acesta este motivul pentru care noi occidentalii avem mai multe șanse să ne prăbușim dacă armata noastră cea lăudată s-ar putea impiedica sau, mai rău, este învinsă.

Acum să revenim la argumentele mele despre Merkel, Minsk și NordStream 2 și spuneți-mi că nu puteți vedea capcana pe care Davos a întins-o pentru neoconii și instituția politică din SUA care trăiesc în bula concluziilor lor anticipate.
Scopul acestor provocări este, din nou, acela de a determina Rusia să pornească pe jumătate și să ofere Occidentului un teren moral înalt pentru a se mobiliza pentru un război total.

Rusia este o țară care încearcă să se ridice, sau cel puțin să nu fie înghițită de uzură. NU ESTE O PUTERE COLONIALĂ CARE ÎNCEARCĂ SĂ EVITE DIZOLVAREA INEVITABILĂ. Timpul este aliatul său aici.

Putin va trebui să răspundă acestor atacuri. Va avea nevoie de un mare câștig politic în următoarele câteva luni. Avantajul lui politic este Simpozionul Valdai, maratonul anual de întrebări și răspunsuri, dar asta poate fi citit în două moduri.
Este multă muncă să organizezi acel eveniment. Să-și petreacă săptămâni pregătindu-se pentru un spectacol cu care apparent nu ar trebui să-și piardă timpul în timp ce conduce un război, dar Valdai este mesajul potrivit pe care să-l transmită poporului său, nu angajând resursele statului pentru a repara o toaletă spartă în Irkutsk.

Occidentul vrea să crezi că nu vrea să se confrunte cu o populație furioasă pentru războiul său nepopular.
Pe bune?
Răspunsul meu este: „Ok, debutantilor”.

Acum, întrebați-vă cine alocă 4 milioane de dolari per membru al Congresului SUA pentru „securitate personală” într-un proiect de lege pe care l-a împins după alegeri?
Ceea ce ar trebui să te enerveze în toată această situație este că singura persoană care se presupune că este la câteva luni distanță de a fi distrusă este cea care este calmă, înțelegându-și soarta.
„Știți ce proverb are poporul rus? Cei care sunt spânzurați, nu se îneca.”
– VLADIMIR PUTIN

Știi, acum că mă gândesc la acest citat, nu sunt atât de sigur că Putin doar se descriea pe sine.

Sursa: https://tomluongo.me/2022/12/30/the-russian-regime-change-trap

Traducerea: CD