Calomierea pe inPolitics a dlui profesor Ion Coja

Mesaje primite

Niculae Cornel

17:00 (acum 9 minute)

către Bogdaneuionzcoja@yahoo.com

Domnule director Bogdan Tiberiu IACOB,

vă rog să înlăturaţi denigrările calomnioase la adresa domnului profesor universitar Ion Coja făcute la rubrica comentarii în publicaţia dumneavoastră, inPolitics.ro.

Acestea au fost făcute inclusiv folosindu-se în fals numele meu (Cornel-Dan Niculae), ceea ce am mai arătat. Este vorba în primul rând de comentariile făcute la articolul «”Petrov”, definitiv!» din 23 martie 2022:

https://inpolitics.ro/petrov-definitiv_1822962086.html

Aceste denigrări apar ca rezultat şi pe Google şi indică în mod fals critici calomnioase ale mele împotriva domnului profesor Ion Coja, pentru care am în realitate o foarte mare consideraţie şi sentimente dintre cele mai pozitive.

Eu nu susţin şi consider total neadevărat ceea ce s-a spus fiind folosit abuziv numele meu împotriva domnului profesor Ion Coja.

*

Consider că între răuvoitorii care s-au dedat la asemenea laşităţi mizerabile este în primul rând numitul Vasilică Militaru (care se prezintă şi ca preşedintele Asociaţiei Neamul Românesc sau drept „preotul Neamului Românesc“ ori „preot desemnat al grupării religioase Credința Neamului Românesc“ – grupare fantomă, inexistentă), care semnează tot atunci şi alte comentarii, cu numele său real, invocând totodată, rău intenţionat, numele meu.
Ocupaţia predilectă a acestuia, a lui Vasilică Militaru, este învrăjbirea împotriva Bisericii Ortodoxe Române, denigrarea călugărilor de la mânăstirea Petru Vodă şi a clerului ortodox (incluisv prin adrese catre SRI), dar, de la o vreme, după 2020, şi învrăjbirea în interiorul grupurilor naţionaliste româneşti sau împotriva partidelor şi a grupărilor naţionaliste sau doar patriotice (inclusiv denigrarea statului român în sine).

Alt denigrator care se dedă la asemenea procedee murdare prin comentarii pe inPolitics.ro şi pe alte publicaţii este un fost procuror plecat de la o procuratură bucureşteană de sector cu dosar penal pentru abuzuri în urmă cu peste 40 de ani şi care după 1989 a început să facă politică „socialist-liberală“, prezentându-se ca revoluţionar şi erou naţional.

Al treilea denigrator, dar nu ultimul, este un editor, licenţiat în psihologie şi detectiv particular din anturajul generalului Emil Străinu (editorul asociindu-se public cu numele generalului, cu care se „legitimează“ la fiecare pas, peste tot), care îi incită indirect, dar metodic, pe primii doi (mai ales pe „procuror”) şi pe alţii, şi care a început denigrarea sistematică, din umbră, sub diverse identităţi, a domnului profesor Ion Coja, în urmă cu mai mulţi ani, pentru ca domnul profesor Ion Coja să nu preia, cum s-a propus, conducerea Partidului România Mare după dispariţia răposatului Corneliu Vadim Tudor (anticipată de general), ci să o facă generalul Emil Străinu, ceea ce s-a şi întâmplat, spre ghinionul acestui partid.

Noile lor ţinte ale denigrării calomnioase sunt acum şi mai noile grupări naţionaliste sau patriotice româneşti, unele modeste chiar, ori infiltrarea lor şi încurajarea disensiunilor dintre ele.

*

Comentariul real al meu (postarea) la articolul din 23 martie 2022 (https://inpolitics.ro/petrov-definitiv_1822962086.html), răspunzând la denigrările la adresa domnului profesor Ion Coja cu folosirea în fals a numelui meu, este cea din 25 martie 2022, de la ora 17:49 pm:

Se foloseşte abuziv numele meu, Cornel-Dan NICULAE.

Domnule Bogdan Tiberiu Iacob, apar postări făcute în numele meu (probabil de un anume Vasilică M., un diversionist), precum cel de mai sus, dar care nu îmi aparţin. Nu este prima dată când apare aici numele meu în acest mod, fraudulos. Mizeria postării este cu atât mai mare cu cât eu îi port prietenie domnului profesor Ion Coja. Nu pot să urmăresc continuu inPolitics la comentarii ca să văd de fiecare dată când este folosit numele meu. Consider că domnul profesor Ion Coja nu a fost colaborator al Securităţii, ci este o interpretare tendenţioasă. Cred că niciodată nu am comentat nimic până acum. Vă rog să ştergeţi asemenea comentarii semnate în fals cu numele meu precum cel de mai sus, cât timp vă aduc la cunoştinţă că nu îmi aparţine, fiind probabil o diversiune a duplicitarului V.M., care ne are în vizor şi pe dl. profesor Ion Coja şi pe mine, spre învrăjbire. Cu admiraţie a publicaţiei dumneavoastră, Cornel-Dan NICULAE.“

*

Imediat grupul denigratorilor face o nouă postare falsă, denigrându-mă acum pe mine şi folosind în fals nickul «Caroline Gunderode» (al dnei Rodica S.):

„Cornel Dan Niculae este un escroc urmarit penal pentru antisemitism. Individul a facut afaceri in turism. Cine poate da detalii despre adresa acestui individ periculos sa se adreseze procurorilor de la CAB. Este cautat de anul trecut. Are o ura viscerala fata de evrei…“.

Informaţiile despre mine din postare sunt total false, de la început până la sfârşit. Am veridicat cât mi-a fost posibil şi nu eram căutat de nimeni, de nici un organ de stat (nici acum, după 10 luni, nu am vreo asemenea informaţie şi am şi email public unde pot fi solicitat), ci de ei, care îmi cer întâlniri şi diverse colaborări şi care zgurmă prin cutia meu poştală după ce au forţat şi stricat încuietoarea cutiei.

*

Că postarea împotriva mea era falsă, ca autor (ca şi cele folosind numele meu la adresa domnului profesor Ion Coja), v-a arătat în postarea comentariu din martie 26, 2022 ora 11 doamna Rodica S., adevărata utilizatoarea a nick-ului Caroline Gunderode în mediile naţionaliste:
”Caroline Gunderode.
Acesta este un fals si o calomnie pusa pe numele pseudonimului meu: eu nu puteam sa scriu asa ceva in primul rand pentru ca nu activez pe acest blog si nici pe facebook – daca continua acest abrutizat sa-mi foloseasca pseudonimul ca sa-l atace pe unul dintre cei mai mari patrioti ai nostri, Maestrul Cornel-Dan Niculae, pe care eu il reverez pentru scrierile sale extrem de importante, voi da in judecata abrutizatul minciunilor care mi s-a substi­tutit improscandu-l cu noroi pe unul dintre cei mai apreciati romani pe care-i stimez eu !
Cata murdarie din partea politrucului reptilian care mi s-a substituit !“

Tot grupul diversionist, în frunte cu Vasilică M. (ajutat şi de soţie, se pare, care scrie pentru el) a făcut şi acest comentariu veninos la adresa mea, sub acelaşi articol, tot fals asumat:

„Cornel-Dan Niculae este monitorizat de mult timp pentru activitățile sale de negare a Holocaustului. Publică frecvent pe site-ul Incorect Politic și pe blogul securistului Ion Coja texte în care neagă Holocaustul: https://www.incorectpolitic.com/boala-holocaustopatiei/)“.

Ne-am aşteptat de aceea, domnule Tiberiu Iacob, să ştergeţi aceste denigrări, aşa cum aţi fost rugat, atâta timp cât cei ale căror nume au fost folosite v-au învederat că nu le aparţin comentariile şi că sunt falsuri menite învrăjbirii şi calomnierii. O fac încă o dată.

Reiterez astfel prin acest email această cerere către dvs., de înlăturare a comentariilor calomnioase din 23 martie 2022 (de la articolul «”Petrov”, definitiv!»), mai ales că domnul profesor Ion Coja v-a vorbit întotdeauna apreciativ pe dumneavoastră.

Ion Coja:

„Bogdan Tiberiu Iacob este un ziarist și un comentator politic la care țin!“ (9 decembrie 2020);

„Salutări dlui Bogdan Tiberiu Iacob, unul dintre puținii ziariști autentici pe care îi avem!“ (20 ianuarie 2022 – https://ioncoja.ro/ciuca-se-vrea-maresal/)

Cu mulţumiri,Cornel-Dan NICULAE

7 ianuarie 2023

(Soborul Sfântului Ioan Botezătorul)

*

Nota redacției – Cu ani în urmă mă vedeam mai des cu dl Tiberiu Iacob. Contez mai departe pe onestitatea sa.