Arabii, verisorii evreilor, adică cei ce-i cunosc pe evrei cel mai bine, provenind din aceeasi rădăcină, au despre evrei o expresie: ” Isi arată ochiul roșu”.
Adică, prin tot ceea ce fac, prin proastele lor alegeri, se bat singuri.
Apoi, ii spun proastei alegeri ori robie, ori holocaust, ori terorism arab si incearca sa ne manipuleze emotional inducandu-ne un sistem de vinovatie. Si noua si urmasilor nostri spalati pe creier la lectiile de istorie.
Evreii si-au infuriat pana si proprii profeti cu nebunia lor…Asa ca nu am nici cel mai mic sentiment de vinovatie pentru ce le-au facut altii. Nu as trimite niciodata la moarte niciun evreu, niciun tigan si nicio ” minoritate” pentru ca ma cred eu stapana adevarului sau judecator. Dar avem legi pamantesti pentru pedepsirea hoților. Ca hotii impart dreptatea prin lume este si pentru ca oamenii cuminti tac, stau pe margine si nu se implică.
Recomand romanilor sa se intoarca la copiii lor, la padurile si pamanturile lor nemuncite. Sa nu dea in boala evreilor, aceea de a da vina pe altii pentru ceea ce nu fac ei. Daca te-ai imbolnavit de boala evreiasca, cea a vinovatilor de din afara ta, cu greu te mai vindeci si te lasa Dumnezeu sa ratacesti prin deșertul acestei lumi pana cand te purifici prin suferinta.