viorel
bravovio@yahoo.com
188.25.44.39

Am avut Covid,dar nu a fost ceva de speriat.

In primele zile am avut stare generala proasta,puseuri de temperatura combinat cu transpiratii foarte abundente (transpiratia a trecut prin salteaua patului),dureri neobisnuite de cap,fara localizare precisa,spre final s-a stabilizat in muschii cefei.Tot spre final mi-a disparut simtul mirosului. A revenit partial cam la 20 de zile dupa vindecare. Ca o comparatie,cu ani in urma am avut gripa. Covidul e parfum,de gripa era sa mor.
Ce merita retinut si de ce am scris scrisoarea asta! Am beneficiat de tratament la domiciliu aplicat de cativa oameni care lucreaza la serviciul de ambulanta.Cu doi din ei am ramas prieten si le am numerele de telefon. Tratamentul complet,cu deplasarea lor la domiciliul meu,medicatia cu care au venit personal precum si consumabilele au costat 300 lei de sedinta.Aceasta este suma pe care am platit-o de fiecare data cand le-am deschis usa. Foarte draguti,profesionisti,corecti si amabili.Tot ei mi-au facut si testul Covid fara sa platesc ceva in plus si au anuntat DSP-ul. Mi s-a spus de la inceput ca sunt necesare minim trei sedinte si ca pot sa ma opresc din tratament cand hotarasc ca ma simt bine dupa cele trei sedinte. La mine au fost necesare patru sedinte,la o prietena au fost necesare sapte.Sfatul meu este urmatorul:
-Simtomele infectarii cu Covid sunt oarecum neobisnuite,senzatia este ca e doar o stare generala proasta care poate fi tratata acasa cu paracetamol si aspirina.Lipsa unui tratament adecvat poate duce la agravarea problemei care culmineaza cu afectarea plamanilor.
-Covidul este mult mai putin grav fata de gripa,dar mult mai pervers.Duce la complicatii daca nu e luat in serios.Gripa,dupa debutul fulminant,se trateaza fara sa ai necazuri cu respiratia.
-Sub nicio forma nu apelati la medic daca aveti probleme de Covid. Am trei cunostinte care au fost omorati in spital prin indiferenta si neglijenta. Efectiv lasati sa moara!!!
Daca cineva doreste sa apeleze la oamenii astia pot ajuta fara probleme.Numarul meu de telefon este 0746131523. Ajutorul din partea mea este complet dezinteresat dar din nefericire,persoanele aflate in dificultate pot beneficia de tratament doar in Bucuresti sau Ilfov.