Am primit de la colegul nostru de site dl ADRIAN GRIGORIU textul de mai jos, la care suntem invitați să răspundem cu toții, cei ce se simt legați de acest site, de valorile pe care le-am promovat împreună:
 *
*
Domnule Profesor,
Dupa ce in 1990 se obtinuse o mare victorie prin introducerea religiei ca materie permanentă in scoli, derbedeii au reusit sa marginalizeze această materie și sa o reduca in importanta cu evident scop de a o  ELIMINA, prin DECIZIA  Curții Constituționale a României de ieri.
Trebuie sa incepem o campanie pe tema asta sau macar sa pregatim un material cre sa poata fi utilizat intr-o campanie.  Poate incepeti dvs cu un articol sa vin eu si altii cu comentarii.
Cu cine putemsa colaboram? propu ndl Bouros caruia i-am trimis si acest mesaj.
CINE ARE INTERES SA RUPA NEAMUL ROMANESC DE BISERICA?
Pai hai sa vedem cine a sustinut -vedeti aici in articol
Initiatorul Emil Moise – dupa aspect pare un descreierat  – pare agent inamic
Toma Pătraşcu – preşedintele Asociaţiei Secular-Umaniste din România (ASUR),Emil Moise decalra ca este rpieten cu acesta
Remus Cernea – evreu homosexual. propune o lege de inlocuire cu toturl a religie cu „etica si cultura civica”
Marian Stas – „trainer” la CODECS (o operatiune plina de masoni cu scop de a pormova propaganda materaialisat si pro-evereiasca prin cursuri post universitare – stiu de ea de 19 ani)  http://blogunteer.ro/2010/11/marian-stas-romania-pe-bune-incepe-cu-scoala-pe-bune/
Tincuta Apatreanu  -dupa mien agenta a inamicului din site-ul sau  scrie: Pana in iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu si a gestionat un buget de 7 milioane USD / an si 5 programe nationale in domeniul educatiei. http://www.edusfera.ro/cine-suntem/echipa/
ARTICOLUL DE BAZA
Eu am scris mia multe articole pe facebook despr asta o sa le pun aici dar le pot pune ca comentarii:
„Până nu de mult, şi eu aveam ideea că loialitatea faţă de interesele Neamului Românesc se dovedeşte DOARprintr-o atitudine militantă, activă, conflictuală cu invadatorul, iar inexistenta acesteia este dovada trădării. Fara sa știu, căzusem  victima inconştientă a manipulării de catre inamic care promovează confruntarea pe fata ca singură formă de apărare, tereren pe care este bine pregatit sa reactineze si pe care a dovedit ca detine inrtumente de lupta pe care oameniide caracter de bună crednită nu le pot utliza: perfidia si asasinatul, individual si in masă.
 
Nefiind totuşi paralizat în propria minte de ideea că ce am aflat ar fi adevărul absolut, am continuat să cercetez să aflu dacă actuala atitudine a BOR este urmare a unei conduceri trădătoare sau incompetente sau există un plan pe care nu îl înţeleg, altfel spus, sunt ticăloşi, proşti sau foarte înţelepţi şi patrioţi. CONCLUZIA MEA DUPA LUNGĂ CERCETARE ESTE CA BOR FACE CEL MAI BUN LUCRU POSIBIL ÎN ACTUALELE CIRCUMSTANŢE.
 
Cercetarea mi-a relevat următoarele :
 
ROLUL BISERICII ÎN RAPORT CU INTERESELE NEAMULUI ROMÂNESC ÎN ISTORIE
 
Biserica Ortodoxă Română are o experienţă de cel puţin 1,700 de ani, dacă nu mai mult de 2,000 de ani, de luptă pentru continuitatea Neamului Românesc. A fost şi continuă să fie apărătorul cel mai stabil al Neamului. Când Statul a fost preluat de străinii invadatori, a substituit o parte din funcţiile pe care Statul nu mai putea să le îndeplinească pentru Neam şi ne-a protejat. În mare măsură Neamul Românesc datorează BOR supravieţuirea peste atât de multe atacuri şi invazii în cei 2,000 de ani.
 
De peste 200 de ani Neamul Românesc suferă O NOUĂ INVAZIE NEPROVOCATA care, spre deosebire de cele anterioare, este mult mai suplă, mai adaptabilă în sensul că ÎŞI MODIFICĂ FORMA FUNCŢIE DE REACŢIA DE APĂRARE A NOASTRĂ. Este normal ca în strategia inamicul de moarte, secular, de jefuire, sărăcire şi înrobire a Neamului Românesc, după ce a preluat controlul Statului Român prin asasinarea a 1,100 de patrioţi şi viclenie în 1989 şi îl menţine de atunci în control strict, să aibă ca prioritate compromiterea şi distrugerea BOR să lase Neamul complet fără nici o apărare. În acest scop, inamicul a promovat asiduu pe lângă calomnii şi minciuni despre preoţi şi înalţi prelaţi, a strecurat nişte agenţi ai săi între preoţi pentru a compromite din interior BOR şi a publica fapte reprobabile comise de aceşti agenţi ai inamicului precum şi multe alte acţiuni tactice de subminare între care atragerea prin agenţi bine pregătiţi a enoriaşilor ortodocşi spre alte direcţii de exercitare a credinţei.
 
Inamicul prin agenţii săi de influenţă instituţie care a acţionat 1,700 de ani într-un anume mod constant, deodată din motive misterioase, îşi schimbat poziţia, modul de acţiune, scopurile. Nu este practic posibil. Aşa ceva nu este realist să se întâmple. Schimbările de esenţă în orice se fac lent, gradual, nicidecum brusc. Concluzia este c opinia mea iniţială era formată prin alte mijloace nu din realitate, vreo formă perversă de propagandă nedetectată de mine.
 
 
CE ÎNVĂŢĂM DIN MODUL ÎN CARE PATRIOŢII AU REACŢIONAT LA ATACUL STRĂINILOR ASUPRA NEAMULUI ROMÂNESC ÎN TRECUTUL RECENT, ce au făcut practic iar şi după rezultat, să vedem ce idei se nasc privind ce ar fi trebuit să facă.
 
Cel mai clar, dar nu singurul, exemplu este Mişcarea Legionară care a intrat direct în conflict cu invadatorul cand încă era destul de nepregătită cu consecinţa că inamicul s-a „pliat” pe situaţie. S-a infiltrat şi a distrus mişcarea, în efect, zeci de mii de patrioţi, cei mai capabili din toate categoriile şi meseriile au fost omorâţi sau încarceraţi pe zeci de ani.
 
Ce ar fi fost cel mai bun lucru să fi fost făcut în circumstanţele respective ? Probabil că cel mai înţelept ar fi fost să observe aglutinarea forţelor antiromâneşti în jurul ţării, să ia măsuri ca conducerea să fie protejată şi sistemul de recrutare care a condus la succesul indiscutabil să rămână neatins, să se constituie într-o rezistenţă bine protejată, întinsă în întreg teritoriul şi în toate instituţiile, să se retragă în viaţa publică, să conserve grupul imens de patrioţi adunat în mişcare, să consolideze forţele patriotice şi să se pregătească pentru îndepărtarea inamicului la un moment favorabil în viitor, să conserve aceasta formidabilă forţă de apărare pe care o constituiseră. Inamicul este deosebit de abil şi trebuie să ştim cu certitudine că orice face este bine plănuit şi executat, în consecinţă măsura în care Mişcarea Legionară a fost un pericol pentru invadator este dat de măsura în care acesta şi azi după ce de 75 de ani Mişcarea legionară a fost anihilată, inamicul ia toate măsurile imaginabile să împiedice reconstruirea unei acţiuni similare, pe căi ale restrictiilor legale, calomniei propagandistice, sabotarea conservării şi promovării imaginii personalităţilor legionare.
 
CE FAC ALTE BISERICI ÎN LUME, AŞA CUM APARE EXEMPLUL GRECIEI :
 
BISERICA ORTODOXĂ GRECEASCĂ, ca şi mişcarea politică sub numele de ZORI AURII au iest la luptă pe faţă. Consecinţa până acum este că 8 din cei 18 deputaţi ai ZORII AURII sunt încarceraţi fără judecată sub false acuzaţii, câţiva au fost asasinaţi de forţe misterioase (se ştie bine care), mişcarea este calomniată prin acuzaţii false că ar fi comis crime (a fost asasinat un cântăreţ cunoscut de forţe misterioase (se ştie bine care) şi i se atribuie mişcării că ar fi comis crima) în prezent deşi popularitatea este în creştere într-o anume zonă a populaţiei, mişcarea este paralizată, fiind din ce în ce mai compromisă şi o parte importantă a populaţiei se îndepărtează de mişcare. ZORII AURII şi BISERICA ORTODOXĂ GRECEASCĂ fac şi câştigă experienţă pe care Mişcarea Legionară a realizat-o cu 80 de ani în urmă. După mine ei sunt cu 80 de ani înapoia noastră şi copiază prost ce au făcut românii atunci.
 
CE FACE BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ AZI
 
Umblu prin toată ţara şi văd:
 
·        biserici noi,
·        biserici renovate,
·        mănăstiri aduse în condiţii impecabile,
·        muzee de istorie şi religioase în condiţii impecabile de expunere şi prezentare,
·        broşuri, cataloage, albume de artă religioasă şi a artei încorporate în monumentele istorice sunt disponibile în abundenţă în condiţii de tipărire impecabile,
·        biserici imense în centrele marilor oraşe în diverse etape de construcţie sau finalizate,
·        mânăstiri noi,
·        mult cler tânăr,
·        aşezăminte sociale : clinici medicale, orfelinate, case de bătrâni;
·        un „trust” de presă cu cotidian, radio, televiziune,
·        un plan de acţiune de a avea o biserică i fiecare sat, planul cunoscut prin sloganul “nici un sat fără biserică” iniţiat de IPF Daniel, plan pus în aplicare în toată ţara,
·        colaborează cu statul indiferent cin ocupă funcţiile de conducere (şi ştim că institutiile sunt pline de patrioţi),
·        se construieşte Catedrala Neamului, cea mai mare biserică ortodoxă din lume, un proiect drag românilor de peste 200 de ani, proiect care dacă mai trăia, se ştie că ar fi fost construit de Ceauşescu într-un complex şi mai mare decât cel alocat acum, un fel de „Vatican ortodox” în jurul fostei mânăstiri Văcăreşti;
·        după 1990 s-a introdus religia în şcoli
 
Toate cele de mai sus şi probabil multe altele neştiute de mine nu se fac întâmplător ci sub o conducere stricat şi impecabil organizată ierarhic.
 
Mai văd că inamicul prin instrumentele sale principale pe care le deţine în exclusivitate precum toate televiziunile, posturile de radio, filmele, şi prin cele deţinute în majoritate precum ziare, reviste, se năpusteşte asupra tuturor acestor lucruri să le anuleze, să le desfiinţeze, să le ridiculizeze, să le duca în derizoriu, să îi facă pe oameni să se depărteze de biserică. Sunt aceste acţiuni în interesul Neamului Românesc sau este o acţiune antiromânească ?
 
După mine Biserica a învăţat din experienţa patrioţilor din trecut şi consolidează credinţa şi religia în favoarea Neamului Românesc.
 
 
Ni se aruncă în ochi că se construiesc biserici dar se închid spitale. Duşmanul de moarte al neamului nostru controlează statul român şi resursele financiare şi le alocă exclusiv pentru realizarea scopului lui şi scopul este să mărească mortalitatea, dezbinarea şi dezinformarea. NU românii distrug şcoli şi spitale, dimpotrivă, cu mai nimic, ne străduim să oprim distrugerea ce se săvârşeşte de străini de 25de ani.
Nu este rolul bisericii să rezolve problemele de îngrijire medicală ci ale statului. Nu se construiesc şi nu se dezvoltă spitale de stat ci se închid spitale de stat. Prin privatizarea sănătăţii se scot din controlul poporului român şi se pun în mâna străinilor cotropitori mijloacele de vindecare cu scopul că politica de sănătate să fie subordonată intereselor străinilor, scopul fiind contra intereselor neamului nostru ca toate privatizările efectuate de la 1989 până acum.

Politica urmărită de cei care au uzurpat conducerea în stat este să slăbească neamul nostru spre exterminare selectivă. Una din metode este a administrării diverselor căi de slăbire biologică, cel medical fiind de primă importanţă. Îmbolnăvirea în spitale, împiedicarea vindecării, otrăvirea lentă sau rapidă prin medicamente formulate în acest scop până la eutanasierea ilegală a populaţiei, asasinarea oponenţilor şi mai ales ascunderea adevărului despre ce se întâmplă în domeniul medical SE POATE FACE NUMAI ÎN SPITALE PRIVATE, din care se construiesc de mafioţi peste tot, în timp ce la nivel central se organizează nedezvoltarea şi închiderea spitalelor de stat.

Duşmanul hărţuieşte românii financiar şi operaţional şi suntem decapitalizaţi rămânând fără posibilităţi să îşi facă spitale autohtone. Sunt unele cazuri în care unii români au făcut combinaţii cu străini dar nu vor avea control asupra activităţii din spital mai ales asupra selecţiei medicilor iar vocea lor va fi amuţită scurt dacă se revoltă.

Ştiind importanţa bisericii pentru stabilitatea şi supravieţuirea neamului nostru pe acest teritoriu, pentru a lăsa poporul român fără apărare, străinii atacă biserica cu foc încrucişat pentru a face o prăpastie cât mai mare între ea şi popor. Construirea de biserici şi mai ales mari şi amplasate central în localităţi este o metodă bună de contracarare a acestui atac. Este o reacţie, o formă de rezistenţă la atacul asupra neamului.

În mod perfect previzibil, străinii promovează agresiv campania “biserici versus spitale” folosind media deţinută integral şi internetul pe care îl inundă cu informaţii false şi distracţie toxică, alimentând confuzia în minţile oamenilor de bună credinţă, confuzie pe care ei înşişi au produs-o prin ASCUNDEREA SISTEMATICĂ A ADEVĂRULUI DESPRE ROLUL BISERICII ŞI A MEDICINII PRIVATE DEŢINUTE DE STRĂINI ÎN RAPORT CU INTERESUL NEAMULUI NOSTRU.
 
Duşmanul de moarte al neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului pentru ca la biserică găseşti multe, în primul rând înţelepciune, dar ei vor vor să ducem o viaţă neînţeleaptă, bezmetică şi în final degradantă uman şi existenţial, să ne irosim să ne epuizăm şi să scape de noi ca neam de pe teritoriul nostru strămoşesc, nu diferit de modul în care au acţionat asupra populaţiei băştinaşe, indiene cum li se zice, în SUA dar şi cu multe alte popoare.
 
La biserică găsim îndemnuri la chibzuinţă, echitate şi echilibru dar duşmanul vrea să ne luăm după mesajele ce le transmite prin emisiunile lui de televizor, ziarele lui, revistele lui, care ne îndeamnă la nechibzuinţă, la dezechilibru, la glorificarea inechităţii şi a excesului senzorial şi material cu consecinţa degradării propriei vieţi şi a vieţii neamului.
 
Ni se aruncă în ochi de agenţii inamicului faptul că înalţii prelaţi circulă cu maşini luxoase. Dar cu ce Doamne fereşte să circule ? Cu bicicletă, cu metroul, cu autobuzul, cu vreo rablă ? Şefii statului care de 25 de ani sunt infractorii cei mai mari si complicii si executanţii ordinelor criminale ale strainilor impotriva tuturor intereselor Neamului circula cu cel mai luxoase maşini iar prelaţii ce îngrijesc cea mi importantă instituţie sa circule cu ce, cu niste rable? Ar fi inca o alta ocazie de ridiculizare ca e o instituţie amarata, pe moarte etc.
 
Suntem un neam puternic, biserica este instituţia noastră cea mai veche, în consecinţă şefii ei trebuie să funcţioneze la cel mai înalt nivel posibil. Ei TREBUIE să folosească cele mai bune mijloace de transport, de comunicaţii, să aibă condiţiile cele mai bune să îşi îndeplinească rolul de lideri spirituali ai Neamului. Dacă aş fi văzut ca IPF Daniel circulă cu vreo maşină prăpădită, m-aş fi considerat jignit, umilit personal şi aş fi făcut chetă naţională să cumpăr cel mai bun Mercedes Clasa S, nu pentru el ci pentru mine, pentru noi, pentru demnitatea noastră de români. Chiar şi cel mai mare Audi este prea puţin pentru statutul si importanta bisericii noastre care este şi trebuie să rămân o instituţie foarte puternică, care a dovedit forţa de a supravieţui în lungime de timp şi ca anvergură cum nici alta nu a reuşit în Lume şi prin asta să contribuie fundamental la supravieţuirea Neamului Românesc.
 
Concluzia mea la care am ajuns cum am arătat mai sus este ca BOR FACE CEL MAI BUN LUCRU POSIBIL ÎN ACTUALELE CIRCUMSTANŢE.”