Cine se află în spatele complotului de a elimina fermierii de pe pământul lor?????????????????????????????????????????????????????
|
00:28 (acum 11 ore)
|
|||
|
Cine se află în spatele complotului de a elimina fermierii de pe pământul lor?
Pe măsură ce fermele mici și mijlocii își închid porțile, guvernele și entitățile corporative pot culege pământul – face totul parte din Agenda 2030 și din cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite?
|
Link copiat
Dor de o zi, dor de multe. Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.
Povestea dintr-o privire:
- A apărut un război împotriva fermierilor, care amenință să-i elimine de pe pământul pe care l-au cultivat de generații.
- Pe măsură ce fermele mici și mijlocii își închid porțile, guvernele și entitățile corporative pot culege pământul.
- Cei care controlează pământul controlează aprovizionarea cu alimente și, odată cu aceasta, și oamenii
- O mare parte din această amenințare este acoperită de Agenda 2030, care include 17 obiective de dezvoltare durabilă cu 169 de obiective specifice care urmează să fie impuse pe tot globul, în fiecare țară, până în 2030.
- Impingerea de a mânca insecte face parte din acest plan; în 2021, Comisia Europeană a autorizat viermii de făină ca hrană, lansând un comunicat de presă care invocă „rolul în creștere pe care îl vor juca insectele ca parte a unei diete mai sănătoase și mai durabile”.
Politicile ecologice din întreaga lume, care vizează totul, de la prea mult azot până la protecția speciilor pe cale de dispariție, toate fac parte dintr-un plan de a scoate micii fermieri de pe pământ, deschizând calea pentru controlul totalitar al aprovizionării cu alimente – și insectele ca parte a ta dieta zilnica?
|
Acestea și alte întrebări dificile sunt puse de Roman Balmakov, reporter Epoch Times și prezentator al revistei Facts Matter, în „ No Farmers No Food : Will You Eat the Bugs?”
„Oamenii responsabili ai unora dintre cele mai puternice organizații de pe planetă au stabilit că agricultura, în special agricultura animalelor, este de vină pentru încălzirea globală, iar încălzirea globală este de vină pentru prețurile mari la alimente, precum și pentru lipsa alimentelor.
„Așadar, prin trecerea dietei noastre de la carne de vită, pui și porc, la greieri și viermi de făină, vom putea opri creșterea temperaturilor, vom scădea prețul alimentelor și, eventual, chiar și vom salva planeta.”
Dar în interviurile cu fermierii din întreaga lume, inclusiv din Olanda și Sri Lanka, se spune o poveste foarte diferită, una care a început cu o politică de mediu veche de zeci de ani .
Urmărește documentarul complet aici .
Agenda 2030 amenință fermierii
În 1972, a avut loc o reuniune a Națiunilor Unite (ONU) despre schimbările climatice pentru a elabora un plan de gestionare a planetei într-o manieră durabilă.
Acest lucru a condus la crearea Agendei 21 (Agenda pentru secolul 21) – inventarul și planul de control pentru toate pământurile, apa, mineralele, plantele, animalele, construcțiile, mijloacele de producție, alimentele, energia, informațiile, educația și toate ființele umane . în lume.
Agenda 21 este acum denumită mai frecvent Agenda 2030, anul în care obiectivele planului urmează să fie îndeplinite.
În 2019, Forumul Economic Mondial (WEF) a încheiat o alianță strategică cu ONU, care a cerut ca ONU „să folosească parteneriatele public-privat ca model pentru aproape toate politicile pe care le implementează, în special implementarea celor 17 proiecte durabile”. obiective de dezvoltare.”
Agenda 2030 este compusă din aceste 17 obiective de dezvoltare durabilă cu 169 de ținte specifice, inclusiv eliminarea sărăciei și realizarea egalității de gen, care urmează să fie impuse pe tot globul, în fiecare țară, până în 2030.
„Document foarte cuprinzător dacă îl citiți”, spune jurnalistul internațional Alex Newman. „Vorbim de sute de pagini care guvernează cu adevărat fiecare aspect al vieții, totul, de la educație la politica de utilizare a terenurilor, la economie la drept. Fiecare domeniu al vieții a fost găsit acolo.”
Dar ascuns sub aceste inițiative care sună verde , spune Newman, poate fi un motiv mai sinistru:
„Nu există absolut nicio modalitate ca obiectivele de dezvoltare durabilă să fie implementate, urmărite, monitorizate, fără distrugerea totală a libertății individuale. Unele dintre obiective sună frumos – stăpânirea foametei, cine ar putea fi împotriva opririi foamei?
„Problema este că, atunci când stabilești un astfel de obiectiv nebulos, este nevoie de putere totală din partea statului pentru a putea realiza asta.
„Și, desigur, nu vor reuși niciodată asta, nu? Nu există nicio modalitate de a eradica literalmente toată sărăcia de pe fața Pământului, dar oferă guvernului și instituțiilor globale, cum ar fi ONU, o scuză ușoară pentru a face practic tot ce doresc sub pretextul îndeplinirii acestor obiective.”
Este reală criza azotului?
Fermierii olandezi sunt în criză, deoarece guvernul lor și-a intensificat planurile de a-i muta de pe pământ. Puteți afla despre acest lucru în profunzime prin raportul și podcastul jurnalistei olandeze de investigație Elze van Hamelen pentru The Solari Report — Fermierii și pescarii olandezi : oamenii care ne hrănesc.
|
„În 2021, rețeaua Natura 2000 a Uniunii Europene a lansat o hartă a zonelor din Țările de Jos care sunt acum protejate împotriva emisiilor de azot. Orice fermier olandez care își operează ferma pe o rază de 5 kilometri de o zonă protejată Natura 2000 ar trebui acum să-și reducă drastic producția de azot, ceea ce la rândul său i-ar limita producția”, explică Balmakov.
Fermitorul olandez de produse lactate Nynke Koopmans de la Forumul pentru Democrație crede că problema azotului este rezolvată. „Este o mare minciună”, spune ea. „ Azotul nu are nimic de-a face cu mediul. Este doar să scapi de fermieri.”
Un alt fermier a spus că dacă noile reguli privind azotul vor intra în vigoare, va trebui să-și reducă efectivul de 58 de vaci de muls la șase.
Omul de știință în domeniul azotului, Jaap C. Hanekamp, lucra pentru un comitet guvernamental pentru a studia azotul, însărcinat cu analiza modelului guvernamental de azot.
I-a spus lui Balmakov:
„Întreaga politică se bazează pe modelul de depunere cu privire la modul de a face față emisiilor de azot din zonele naturale. Și m-am uitat la studiile de validare și am arătat că modelul este de fapt o prostie. Nu merge.
„Și nu contează. Ei continuă să-l folosească, ceea ce este, într-un fel, neliniştitor. Adică, într-adevăr, putem face așa ceva în ceea ce privește politica? Folosești un model care nu funcționează? Nu este niciodată vorba despre inovație, ci întotdeauna despre a scăpa de fermieri.”
Agendă finală: nicio proprietate asupra pământului pentru oameni
Pe măsură ce fermierii se închid, guvernul poate să intre și să ia pământul, ceea ce poate fi ceea ce este cu adevărat agenda.
Potrivit Eva Vlaardingerbroek , fost membru al Forumului pentru Democrație și comentator politic:
„Întotdeauna am spus că criza azotului este, în primul rând, o criză inventată. Este fabricat, iar singura soluție care a fost propusă vreodată este exproprierea forțată. Deci, guvernul este cel care va prelua terenul lor… Avem o criză a locuințelor în Țările de Jos, după cum știți, aceasta este o țară foarte mică.
„Avem mulți oameni și avem o populație în creștere din cauza imigrației. Și avem nevoie de locuri pentru a găzdui acești imigranți.
„Și cred că de aceea, parțial, guvernul vrea acel teren. Au nevoie de case și au nevoie să construiască case, ceea ce este amuzant, pentru că aparent construirea de case este și ceea ce emite azot.
„Dar aceia nu sunt oamenii după care vin. Ei vin, anume, după fermieri pentru că vor pământul. Deci acesta este scopul final.”
Dar nu numai fermierii din Țările de Jos sunt afectați. În 2020, California a devenit primul stat din SUA care s-a angajat la un obiectiv de 30 pe 30, angajându-se să pună 30% din pământ și apă sub control guvernamental până în 2030.
Dar, după cum spune Margaret Byfield , directorul executiv al American Stewards of Liberty, aceasta deschide calea pentru ca proprietatea privată a terenurilor să dispară:
„Conceptul în America este auto-guvernare. Noi, Poporul, ne vom conduce guvernul, iar Părinții noștri fondatori au înțeles că micul proprietar este cea mai importantă parte a statului.
„Ideea era ca pământul să fie împărțit între oameni, astfel încât aceștia să-și poată controla întotdeauna guvernul. California a dezvoltat un plan 30 pe 30. Ei fac 30 cu 30 în stat…
„Agenda finală este că nu există nicio proprietate asupra pământului, astfel încât să nu avem nimic. Fie deținem proprietate, fie suntem proprietate. Asta este cu adevărat ceea ce luptăm din perspectiva guvernanței globale.
„Trebuie să elimine capacitatea noastră de a ne controla guvernul, ceea ce înseamnă că trebuie să ne ia pământul.”
În acest plan pot fi incluse și alte reglementări guvernamentale aparent durabile. Rep. Doug LaMalfa , fermier și reprezentant din California, explică:
„O mare parte din acest lucru s-a întâmplat la începutul anilor ’70 Actul pentru apă curată, Actul pentru aer curat, care au fost lucruri bune, știți, Legea privind speciile pe cale de dispariție, dar a fost abuzat de intenția inițială.
„Congresul nu a intenționat ca acesta să fie abuzat așa cum este și manipulat. Așa cum stau lucrurile în zilele noastre, când au scris acele facturi, nu le-ar fi trecut niciodată”.
Globaliştii au totul planificat
Multe dintre planurile noii ordini mondiale se bazează pe managementul crizelor și pe ideea că va avea loc o mare criză care va duce la marea tranziție, în care globaliștii vor interveni pentru a salva ziua, transformând societatea în paradisul promis. „La un moment dat, narațiunea s-a schimbat pentru a fi în jurul climei”, spune Balmakov.
Înainte de aceasta, a fost Războiul Rece, dar acest lucru s-a schimbat după o întâlnire a Clubului de la Roma din 1991. Atât Rockefeller, cât și afilierile timpurii ale WEF pot fi legate de Clubul de la Roma, un think tank care s-a aliniat cu neo-malthusianismul – ideea că o populație prea mare ar decima resursele – și intenționează să implementeze o agendă globală de depopulare.
„Au venit cu acest document incredibil în care au spus, de fapt, avem nevoie de o nouă justificare pentru această stare atotputernică”, spune Newman. „Deci, noua scuză va fi pentru că mediul va fi afectat și pentru că clima ne va face rău.”
„Nu îmi venea să cred ce tocmai am auzit, că liderii mondiali au prezentat cu adevărat acest plan globalist într-o engleză simplă într-o carte fizică, încă din 1991.
„Am intrat pe Amazon. Și acolo era. „Prima revoluție globală”, care afirmă, și citez, „în căutarea unui inamic comun care să ne unească, am venit cu ideea că poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa de apă, foametea și altele asemenea, se potrivesc cu factura. Și, prin urmare, adevăratul dușman este însăși umanitatea.”
Citind printre rânduri, actorii cheie din această agendă globalistă devin clari.
„Forumul Economic Mondial a fost de fapt o parte critică a implementării acestei agende ONU. În urmă cu câțiva ani, ei au devenit un partener strategic al ONU în implementarea Agendei 2030. Și apoi începi să te uiți la conexiunile dintre Forumul Economic Mondial și China. Klaus Schwab și Xi Jinping, sunt ca niște prieteni vechi.
„Au publicat comunicate de presă despre cât de mult se iubesc. Deci, ai super-capitaliştii, reprezentaţi de Forumul Economic Mondial, iar apoi din partea guvernului, ai comuniştii. după ce Agenda 2030 a fost adoptată, devin Partidul Chinei, desfășurați prin toate organele lor de propagandă.
„Ați avut Javier Solana, șeful NATO, care spunea că acesta va fi următorul mare salt înainte, nu? Ultimul mare salt înainte din China a ucis milioane de oameni. De ce ne-am dori încă unul dintre aceia? Asta e o nebunie.
„Așadar, aveți comuniști și super-capitaliști care se unesc și lucrează la această agendă de dezvoltare durabilă. Și asta ar trebui să ne facă pe toți să facem o pauză și să spunem: „Stai puțin, asta nu are sens la suprafață. Ce se petrece aici?'”
Aduceți insectele
Globaliștii sugerează că consumul de insecte va proteja planeta eliminând nevoia de animale, reducând utilizarea terenurilor agricole și protejând mediul.
Organizația ONU pentru Alimentație și Agricultură încurajează, de asemenea, consumul de insecte și alimente pe bază de insecte .
În iulie 2021, WEF a publicat și un articol, clasificat în „securitatea alimentară”, în care promovează utilizarea insectelor, scriind că „trebuie să dăm insectelor rolul pe care îl merită în sistemele noastre alimentare”.
Ei justifică această propunere spunând că va aborda o criză alimentară iminentă.
În 2021, Comisia Europeană a autorizat viermii de făină ca hrană , publicând un comunicat de presă în care se prezintă „rolul în creștere pe care insectele îl vor juca ca parte a unei diete mai sănătoase și mai durabile, precum și beneficiile pentru mediu în anii următori”.
Victor Davis Hanson , istoric militar și fermier de migdale, notează:
„Există această idee globalistă de sus în jos că anumite țări occidentale au diete pe care nu le aprobă. Cu alte cuvinte, sunt mai pe bază de carne.
Comenteaza