Industrializarea s-a făcut cu împrumuturi de la FMI, instrumentul înrobirii și devalizării popoarelor. Pentru a pune în operă proiectul pregătit pentru 1989, au început să crească dobânzile. Singura cale de a plăti ratele, de a lichida datoria și de a recâștiga independența erau creșterea volumului la export și austeritate în țară. Așa au fost scoase din țară alimentele și s-a trecut la raționalizarea consumului intern. Când am terminat de plătit tot și urma creșterea veniturilor și a bunăstării, l-au împușcat pe Ceaușescu și am trecut de la dictatura de dezvoltare la democrația de demolare. Dacă vă e mai bine acum ca apatrizi, întrebați-vă până când și dacă nu vă vor blestema urmașii că i-ați lăsat orfani de Țară.
Nu numai Ceaușescu ci toți patrioți români, mari și mici, de ieri și de azi, sunt declarați nebuni de niște vite cornute, acefale, apatride și atee cu creierul spălat la cooperativa „Nufărul soroșist”. Ei sunt sănătoșii satului care vor intra în istorie ca moluște fără identitate națională, fără trecut și cu un viitor bejenar. Proști, răi, leneși, dezaxați și cu ifose de atoateștiutori, alienați bastarzi ai unei umanități în derivă.
Ușor de zis „creșterea volumului la export și austeritate în țară”. Poate unii nu știu ce austeritate era în anii 80. Iar după ce-a plătit datoria și urma „creșterea veniturilor și a bunăstării”, ce să vezi: era tot austeritate. Cu greu, strâns de caise, Ceaușescu a dat 100 de lei în plus la salarii, în decembrie 1989. Asta era „bunăstarea” pe care o propunea el. Se pare că dementul conducător al României avea niște planuri care nu țineau cont de poporul său, voia să facă bănci de împrumut ieftin pentru lumea a treia, pe spinarea poporului.
Adrian, de unde știi ca era dement Ceaușescu? Dacă el a fost dement, cum sint toți care au dost după el și mai ales cei care Co duc acum?
Stelica , ai dreptate ,un idiot nu are motive sa dea in dementa .