AMERICANII SUNT CRIMINALI NEBUNI
de Larry Romanoff

Partea a IV-a – finala

SUA au sute de crime în masă în școli, cel puțin unul pe săptămână. Într-o perioadă de 6 luni din 2012, au fost 40 dintre acestea la universități și 40 în grădinițe și școli primare. Școlile americane au ofițeri înarmați, iar copiii de grădiniță poartă rucsacuri antiglonț. Multe națiuni și provincii au florile sau animalele lor naționale, dar statele SUA au un „pistol de stat”. În China, părinții caută case noi în apropierea școlilor bune, dar americanii folosesc numărul de crime în funcție de cartier ca referință principală atunci când cumpără o casă nouă.

Să ne întoarcem la câteva exemple de afaceri externe și să vedem cum se leagă ele cu oamenii din SUA.
Ne putem aminti că armata americană a distrus proviziile de apă potabilă în Irak, ducând la moartea a peste 500.000 de copii, secretarul de stat american Madeleine Albright afirmând că acele decese „merită” pentru a-i da o lecție lui Saddam. Având în vedere că această informație a fost în toate mass-media de știri, inclusiv TV, cum a reacționat poporul american la genocidul lui Albright și la aprecierea ei întâmplătoare a propriei sale lucrări?

Nu au făcut-o. Nu am găsit nicio urmă de obiecție din partea poporului american față de această inumanitate de nespus.
Armata americană a tras în Irak milioane de proiectile de artilerie care conțin uraniu sărăcit, care vaporizează și pătrunde si distruge totul, inclusiv oamenii, Irakul confruntându-se cu câteva sute de mii de nașteri oribil de deformate; bebeluși fără cap până la trei capete, copii născuți cu organele interne sau creierul în întregime în afara cavităților corpului sau craniei, bebeluși cu orice număr de membre care emană din orice parte a corpului lor și foarte mulți clasificați de medicii ONU ca „bulgări de carne neidentificabile”.

Acesta nu a fost un secret. Cum au reacționat americanii ca popor la această revelație? Nu au făcut-o. Nici un murmur pe care l-aș putea găsi oriunde.
Un spital din Irak cataloga toate nașterile deformate, conserva fetușii, păstra înregistrări și fotografii exacte, dovezi pe care guvernul SUA nu dorea să fie expuse. Soluția armatei americane a fost să lanseze un atac aerian, bombardând întregul spital până la dărâmături, nu doar distrugând toate înregistrările și dovezile, dar ucigând toate victimele împreună cu personalul medical care îl cataloga.

Acesta nu a fost un secret. Cum au reacționat americanii ca popor la această crimă de nespus? Nu au făcut-o. Nicio plângere nicăieri din partea oamenilor.
Tot cu Irak, guvernul SUA a fost nemulțumit de știrile străine care emanau din țară în timpul invaziei, oferind dovezi contrare conului oficial al tăcerii dorit. Ca răspuns, armata americană a aruncat un tanc în centrul orașului Bagdad, adiacent hotelului în care s-au tabărat jurnaliștii străini, și a aruncat în aer aproape întreg podeaua hotelului, ucigând toți jurnaliștii prezenți. Acesta nu a fost un secret.

Poporul american și mass-media lor au tăcut complet față de această ucidere deliberată a multor reporteri, ca să nu mai vorbim despre suprimarea libertății presei.
Timp de multe decenii, armata americană a angajat puțini lunetişti sau deloc. Aventurile militare au fost desfășurate cu forță brută, iar lunetisții au fost înfățișați în cărți și filme ca fiind cea mai inferioară formă de lași care au evitat „o luptă corectă” ascunzându-se în copaci și tufișuri în timp ce ucideau oameni care nici măcar nu știau că sunt acolo.

Asta s-a schimbat. Acum că le au SUA, lunetiştii sunt cel mai înalt nivel de erou; martorul Chris Kyle, un lunetist extraordinar care a ucis peste 100 de oameni. Kyle era bun la meseria lui și i-a plăcut: „Mi-a plăcut să ucid. Mi-aș fi dorit doar să fi putut face mai mult.” Cum au reacționat americanii ca popor la această știre plină de evenimente? Au sărbătorit-o cu filme și cărți și au ridicat statui de bronz în comemorarea bărbatului.

Filmul a fost regizat de Clint Eastwood – „Dirty Harry” mai mult decât nume. Amazon a inclus filmul în „Best Sellers – TV Shows Kids & Family – Legend of the American Sniper”. Memoriile criminale ale lui Kyle a fost cea mai bine vândută carte din New York Times timp de aproape un an, iar filmul a fost nominalizat la șase premii ale Academiei, inclusiv cel mai bun film. San Antonio, Texas, a ridicat o statuie de 9 picioare drept „Un tribut potrivit unui erou american”.

În ceea ce privește interferența în guvernele altor națiuni, mass-media americană nu a exprimat nicio obiecție și, în afară de câteva suflete curajoase care scriu cărți pe care Amazon le suprimă sau refuză să le vândă, nu există nimic din partea poporului american.
Ei par fericiți că sunt învățați să urască chinezii, rușii și iranienii și nu își exprimă nicio obiecție față de tentativa actuală de distrugere a Venezuelei de către guvernul lor, suprimarea de decenii a Cubei și nici mizeria îngrozitoare și numărul de morți pe care guvernul lor le-a provocat națiunilor. din America de Sud și Centrală, Asia și Africa. Din moment ce Vietnamul, poporul american aprobă tot mai mult nenorocirile criminale ale națiunii lor în străinătate, această aprobare s-a transformat acum în laudă activă.

Poporul american pare mândru că țara lor a înlăturat peste 50 de guverne legitime și le-a înlocuit cu dictaturi brutale. Același lucru este valabil și pentru recordul american de asasinate de lideri mondiali. Nici o privire de la americani nicăieri. Astăzi, aceste asasinate sunt atât de populare (Khadaffi, bin Laden, Soleimani) încât oamenii petrec în stradă la știrea că președintele lor a ucis pe cineva într-o altă țară.

La fel a fost și cu dezvăluirile regimului imens de tortură instituit de Bush, Rumsfeld și Cheney. Cu doar câteva excepții pe care le-am putut găsi pe site-uri ca acesta, nici un murmur nicăieri din partea oamenilor. Mai mult, tortura a devenit încorporată în noua definiție a democrației pentru mulți americani, Hollywood-ul sărbătorind-o cu un serial TV popular în care eroul american torturează oamenii în numele Binelui. Cred că Ron Unz a scris un articol despre asta. Congresul a fost, dacă ceva, mai rău decât poporul american.

Președintele Obama a amenințat la început că va face publică întreaga înregistrare foto și video a atrocităților. Fiind convinși de contrariul, au fost pregătite pachete cu întreaga afacere pentru fiecare membru al Congresului și depozitate într-un loc sigur pentru preluare individuală. La scurt timp după aceea, CIA a început să se gândească mai bine și a obținut un ordin pentru repunerea în posesie a acestor pachete de tortură.

Dar nu ar fi trebuit să-și facă griji; pachetele erau încă în locația lor inițială sigură. Membrilor Congresului nici măcar nu le-a păsat suficient să-i ridice.
Poporul american, ca popor, nu ridică nicio obiecție pe care am văzut-o vreodată, față de faptul larg cunoscut și incontestabil că guvernul lor, armata și CIA au intervenit în aproape toate alegerile din fiecare țară străină în ultimii 75 de ani.

În total, dintre cele aproximativ 200 de țări principale ale lumii de astăzi, doar trei nu au fost nici invadate direct, nici nu au fost supuse unor presiuni militare brutale, diplomatice și/sau financiare, nu au fost copleșite de propaganda americană în mass-media, au întâmpinat interferențe uriașe în alegerile naționale și/sau a suferit în alt mod interferențe masive din partea guvernului SUA. Rezultatele includ sărăcia, mizeria, analfabetismul și zeci de milioane de morți.

În timp ce poporul american poate să nu fie conștient de specificul și detaliile din fiecare caz, aproape niciun american nu este conștient de circumstanțele tuturor acestor cazuri. Și care este răspunsul poporului american, ca popor, la această litanie de 100 de ani de hărțuire și abuz neîntrerupt asupra tuturor națiunilor, inclusiv așa-numiții „aliați”? Doar tăcere. Nu există semne că americanilor le pasă de daunele pe care națiunea lor le provoacă lumii în fiecare zi.

Fidel Castro este în Cartea Recordurilor Guinness ca persoana care a supraviețuit celor mai multe tentative de asasinat. În 2006, BBC a produs un documentar intitulat „638 Ways to Kill Castro”. Mass-media americană a respins-o ca o descriere a „diferitelor moduri în care oamenii și guvernele au încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de-a lungul anilor”.

Dar nu au fost diferiți „oameni și guverne”; a fost în întregime guvernul SUA în spatele acestor comploturi. Mass-media a respins acest lucru, catalogând multe dintre tentativele la viața lui Castro drept „umoristice”, iar americanii obișnuiți par să împărtășească acest sentiment. Timp de șaizeci de ani, niciun american nu a fost conștient de nimic din toate acestea și timp de șaizeci de ani niciun american nu s-a opus.

Cuba este, desigur, doar una dintre numeroasele națiuni pe care guvernul SUA le-a distrus sau le-a menținut într-o sărăcie extremă. Există cel puțin 100 dintre acestea și încă se numără. Cea mai mare parte a Americii Latine se află în această poziție, Venezuela astăzi fiind condusă în sărăcie și foamete din cauza refuzului de a permite jefuirea angro americană a țării, la fel ca Iranul, Siria și multe altele. Timp de patru ani, Trump a făcut tot posibilul pentru a ruina economia Chinei și marile corporații, iar Biden a continuat procesul. Niciun american nu este conștient de acest lucru. Se opun americanii ca popor la această agresiune devastatoare?

Nu de care să fiu conștient. Dacă ceva, par mândri de asta.
După cum am scris în declarațiile mele de deschidere:
„Așa cum frunzele nu se pot transforma la culoare și rădăcinile nu se pot usca fără cunoașterea tăcută a întregului copac, nici un guvern nu poate comite secole de războaie neîntrerupte și atrocități împotriva altor popoare și națiuni fără cunoașterea și aprobarea marii majorități a populației sale. Nici nu poate face acest lucru fără cooperarea corporațiilor sale, a infrastructurii sale civile și a instituțiilor sale de învățământ.”

Sunt americanii ca popor, de la guvernul lor în jos, nebuni criminali?
Nu văd cum am putea evita să răspundem afirmativ.

Epilog
Astăzi, marile State Unite ale Americii fac în mod clar tot ce îi stă în putere pentru a provoca al Treilea Război Mondial, începând fie cu China, fie cu Rusia. Desigur, doar evreii khazarieni din City of London vor acest război și vor lupta până la ultimul american înainte de a se termina. Iar americanii, care vor suporta costul total – până la faliment – și care vor lua toate victimele, fără a primi niciun beneficiu de niciun fel, sunt atât de proști încât sunt dispuși să se sacrifice pe ei înșiși și o lume de pace pentru plăcerea de a acționa. încă o dată ca Armata privată a bancherului.

La mijlocul până la sfârșitul anilor 1930, britanicii nu și-au dat seama cât de disponibile erau națiunea și Imperiul lor pentru evreii khazarieni, împinși în două războaie mondiale pe care nimeni nu și le-a dorit, pierzând 40% din întregul lor Imperiu în prima rundă și soldul în al doilea. Evreii nu erau îngrijorați pentru că și-au transferat deja steagul în SUA și, astfel, aveau o „Armată privată a bancherilor” și mai mare și mai puternică pentru a duce la îndeplinire atrocitățile planificate asupra lumii.

Și astăzi americanii sunt atât de prost și orbi încât aparent nu-și pot vedea propria disponibilitate, nefiind capabili să vadă că evreii khazar și-au transferat deja steagul la NATO ca armată privată evreiască permanentă și că, așa cum a spus Netanyahu atât de succint. „Odată ce am stors tot ce ne dorim de la SUA, se poate usca și exploda”.

Și va fi. Și întreaga lume va plăti prețul pentru că americanii, lacomi, orbi și nebuni criminali așa cum sunt, au predat controlul asupra întregii lor națiuni, guvern, armată și economie, unui mic grup de paraziți care controlează mass-media și care a cumpărat toți politicienii. A fost atât de simplu.
Aș adăuga un caveat la toate acestea.

Pentru toți americanii de atâtea generații, „războiul” a fost întotdeauna ceva care s-a întâmplat în altă parte. Au fost întotdeauna alte țări care au fost devastate fizic, avanposturi ale mizeriei, morții și orașe bombardate. Părinții din alte țări erau întotdeauna cei care cutreierau străzile după un atac american, ridicând părțile corpului copiilor lor.

Și toți americanii care cred încă o dată că ar fi distractiv să declare război Chinei și/sau Rusiei și să arate cât de duri sunt, ar putea trăi în țara fanteziei de data aceasta. Dacă ești american și crezi că chinezii sau rușii te vor lăsa să vii în țara lor cu bombe și rachete, urmărind totul în națiunea lor fiind distrus și nu ripostând împotriva SUA, ești cu adevărat delirant.

Va fi cu siguranță un al treilea război mondial. Nu cred că ceva o poate împiedica. Evreii o doresc și au puterea de a o provoca. Dar acest război nu se va limita la alte națiuni. Va deveni neapărat nuclear și, dacă sunteți american, veți avea ocazia să determinați singur ce reprezintă „pierderi acceptabile”.
DC va fi aproape sigur una dintre primele ținte, iar părinții din Washington vor experimenta în sfârșit fiorul de a merge pe străzi și de a aduna părțile corpului propriilor copii morți. Am o suspiciune puternică că părinții din Tel Aviv ar putea avea același fior. Și, cu ceva noroc, City of London va înceta cu totul să mai existe evitand fiorii.

AVIZ:
Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză.
Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o companie internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior.
Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).
Arhiva sa completă poate fi văzută la
https://www.bluemoonofshanghai.com + https://www.moonnofshanghai.com
El poate fi contactat la:
2186604556@qq.com

Sursa: https://www.bluemoonofshanghai.com

Traducerea: CD