Nota redacției: Dl Vasile Zărnescu este unul dintre oamenii cei mai corecți pe care îi cunosc. Corect și curajos! În câteva împrejurări nu m-a lăsat să fiu singur. Nici noi să nu-l lăsăm singur! Dl Vasile riscă mult prin textele sale. Știu că mulți nu-l pot ajuta decât cu maximă discreție, cu prudență! Dar nu trebuie să exagerăm nici cu privire la aceste riscuri. Nu-i dracul chiar așa de negru. Iar haita de impostori care conduc Federația Comunităților Evreiești din România și-a pierdut de multă vreme credibiliatea și onorabilitatea printre evrei. Printre evreii din România, din Israel, de pretutindeni. Nu mai au nicio trecere alde Vainer, Beriș sau Rotman decât la Televiziunile năimite, anti-românești!

Vasile Zarnescu
Atașamente01:06 (Acum 9 ore)

către bcc: mine
Dragi prieteni,

Am pregătit pentru tipar volumul 1 din ediția a doua a cărții mele din 2014, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Pentru a scoate un tiraj rezonabil, am nevoie de sponsori. Dacă aveți resurse și dacă aveți cunoștințe generoase care ar putea să facă un act de mecenat pentru apărarea Patriei, propuneți-le să mă sprijine în tipărirea acestei lucrări de mare importanță pentru cultura și, în genere, pentru supraviețuirea României.

Cei care sunt dispuși să mă sposorizeze – fie și cu o sumă cît de mică – le pot garanta că nu vor fi trecuți în lista de sponsori, dacă au temeri că actul de sprijinire a tipăririi și difuzării cărții mele le va crea dificultăți din partea jidanilor; și e normal să aibă temeri, fiindcă, după cum vedeți, după lovitura de stat din decembrie 1989, jidanii au revenit în forță în instituțiile statului român.
Cei care vor să îmi sprijine cu bani această apariție editorială vor lua legătura telefonică pentru a le comunica modalitatea de depunere a banilor: prin cont bancar sau prin înmînarea banilor direct mie, contra unei chitanțe de mînă ca document istoric.
Dacă nu vă deranjează, vă rog să transmiteți acest mesaj în rețeaua dvs. de comilitoni.
Vă dau în attach coperta noii ediții.

Telefoanele mele: 0737595445 pe Vodafone, 0787662466 (mobil) și 0212434278 (fix), pe Telekom.
Cu mulțumiri,
Vasile I. Zărnescu