O să acceptăm și ticăloșia asta?

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: “România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește”

by “Europarlamentarul Laurențiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertăților, consideră că […]

“Europarlamentarul Laurențiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertăților, consideră că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați și că principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă a milioanelor de români risipiți prin lume.
Redăm mai jos comunicatul integral transmis de eurodeputatul român:
„În această vară, în care românii au fost amețiți cu tot felul de diversiuni politice și în care se iese în stradă mai mult de exasperare decât din convingere, un fenomen s-a amplificat, tăcut, prea puțin băgat în seamă, dar extrem de grav. În ultimele luni, știrile despre grupuri de refugiați care încearcă să pătrundă în România sau să treacă mai departe spre Ungaria s-au înmulțit îngrijorător.
Lucrurile trebuie privite in context european. Calea Balcanilor a fost blocată la frontiera ungară și croată încă de anul trecut. În primăvară, presiunea maximă a fost pe calea trans-mediteraneană, din Libia spre Italia. În urma exasperării italienilor, și această cale a fost blocată. Mai nou, s-au inmulțit semnificativ trecerile din Maroc spre Spania. În același timp, grupuri de refugiați venind din Serbia, Bulgaria sau de pe Marea Neagră intră în România.
Este clar că fenomenul a devenit general și cronic. Episodul din vara lui 2015 nu a fost ceva întâmplător. Așa cum am mai arătat, potențialul migrator al zonelor limitrofe Europei din Africa și Orientul Apropiat și Mijlociu este uriaș — estimările variind între 10 și 50 de milioane de persoane. Pe acești oameni, săraci și disperați, bogăția Europei îi atrage ca un magnet, iar politica europeană inițiată de Angela Merkel nu face decât să amplifice acest fenomen.
De ce trebuie să se teamă România? Mulți vor spune: refugiații nu vor să stea în România, țara noastră este doar o țară de tranzit. Greșit! În acest moment, România, ca și Bulgaria, este veriga slabă a Uniunii. Suntem o țară fără strategie în această privință. Așteptăm ca totul să ne vină de-a gata de la Bruxelles. Iar ceea ce ne dă Bruxelles-ul s-a văzut ieri în declarațiile președintelui Macron: România (și Bulgaria) trebuie să aștepte liniștite, în afara spațiului Schengen, și să devină zona tampon a Uniunii Europene. Aici trebuie să se strângă refugiații și aici trebuie să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul Uniunii. Acesta este scenariul care ne este pregătit!
Guvernanții noștri ar trebui să înțeleagă, măcar în al doisprezecelea ceas, că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați. Nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta pe acești oameni. De altfel, nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta măcar pe concetățenii noștri! Principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă, prin asigurarea unor condiții de muncă și de viață decente, a milioanelor de români risipiți prin lume.
Altminteri, România va rămâne doar o icoană mototolită în sufletele românilor emigranți, iar teritoriul țării va deveni un țarc cu refugiați!””[1

Share This Story!

 • radu Stefan

  SINDICATUL GANGSTERILOR NUUUUU POATE SUPRAVIETUI DECAT DACA NE UCIDEM INTRE NOI CU IMIGRANTII!

  ATI INTELES CINE CONSTITUIE SINDICATUL GANGSTERILOR ?

  ARE UN NUME SUCCINT !
  E CLAR ?

  DISPAREEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SE DUCE DRACULUI !

 • radu Stefan

  Dece tac sindicatele ? Sunt si ele blocate de francmasonerie, ca magistratura ca armata, ca parlamentul , ca toate corpurile politice ?
  Francmasoneria face stat in stat – deci nu va uimiti daca sindicatele nu misca cu adevarat contra invaziei !
  Ca de serviciile secrete nici sa nu mai vorbim !

 • radu Stefan

  Stiti cate boli noi si necunoscute ucid chiar si medicii din Europa acolo unde au navalit aceste mase ilegale ?
  Stie cineva statisticile ?
  Se pare ca sunt foarte numeroase victimele tacute sub tacere a acestei invazii TOTAL ILEGALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Scopul acestei invazii stimulate asupra europenilor este
  SUBSTITUTIA ELECTORATULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Prin acesti subventionati din pensiile salariile si din trezoreria statelor obligate cu forta sa suporte aceasta dizolvare statala .

 • radu Stefan

  Avem o intrebare cheie despre vaccinele obligatorii: SUNT ELE OBLIGATORII SI IN ISRAEL ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Poate ne ajuta cineva care cunoaste bine legile Israelului!
  Dece sunt oprimati parintii europenilor care refuza vaccinarea obligatorie pentru copiii lor ?

  Exista oare aceasta lege si pentru copiii Israelului sau doar ai Europei ?

 • radu Stefan

  Cel mai mare jurist al Germaniei explica punct cu punct ilegalitatea imigratiei actuale .
  Aici nu e vorba de refugiati ci de paraziti, in marea lor majoritate care nu vin sa muncesca caci nu sunt integrabili in randul europenilor .
  Islamismul este radical opus crestinismului si nu poate fi asimilat de crestinii europei .
  Imigratia asta FORTATA asupra popoarelor Europei, care are loc actualmente, asa cum este impusa ea , distruge statul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ei actioneaza antistatal !

  Aceasta imigratie este absolut ilegala sub toate aspectele ei .
  Merkel si toata camarila ei precum si toti din EU si de peste tot care o sprijina sunt tradatori de stat si trebuiesc inlaturati de la putere imediat, cu forta daca ei nu se lasa inlaturati altfel !

  Problema juridica care se pune este IMIGRATIE SAU SUVERANITATE?????????????????????

  Nicio constitutie a vreunui stat european, in cap cu cea germana, nu accepta aceasta imigratie drept un fenomen legal iar politicienii care o permit, o incurajeaza, o stimuleaza sunt tradatori de stat si trebuiesc dati afara din posturile de putere pe care le ocupa caci SUNT TRADATORI DE STAT si trebuiesc pedepsiti ca atare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ABSOLUT NICIUN FACTOR EU NU ARE LEGITIMITATE SI IN NICIUN CAZ,NICI CEA MAI MICA LEGALITATE, IN ACTIUNILE SALE DE IMPUNERE ASUPRA POPOARELOR EUROPEI ACEST ABUZ CRIMINAL !

  Einwanderung oder Souveränität – Karl Albrecht Schachtschneider
  https://www.youtube.com/watch?v=av15LXMxHMU

 • PLANUL GLOBAL ŞI PUTEREA DIN SPATELE PUTERII!

  Birourile de iezuiţi din Roma, Afganistan şi Siria declară că sunt implicaţi de ani de zile, ducând o luptă pentru cauza refugiaţilor : „nu au o altă alternativă decât să evadeze din ţara lor…”, declară ei!
  „Criza refugiaţilor din Europa nu este o situaţie nouă ! Unele instituţii precum Serviciul Iezuit al refugiaţilor de mai mulţi ani activează pentru a rezolva situaţii dramatice ca acestea…” (informează Rome Reports)

  Serviciul Iezuit al Refugiaţilor din Roma spune că este îngustime să spui că persoanele care le vedem ajungând în Europa sun imigranţi. „Ei sun refugiaţi” ! .. care scapă din situaţii de conflicte armate, de persecuţii şi violenţă: „…nu au o altă alternativă decât să scape din ţările lor…”
  Ei mai semnalează faptul că fiecare ţară a Uniunii Europene ar trebui să fie dispusă să accepte refugiaţi după posibilităţi. Birourile Serviciul Iezuit din Siria şi Afganistan avertizează că ameninţarea ISIS este reală semnalând că ajutorarea refugiaţilor nu este doar o chestiune de Milostenie ci de Responsabilitate !

  Comentariul meu:
  Iezuiţii care apar în reportajul de ştiri ai Vaticanului, nu cred să aibă votul numărul patru al iezuiţilor (ascultare necondiţionată faţă de papă), dar … sunt interesanţi termenii din finalul reportajului, precum: Milostenie şi Responsabilitate …

  …termeni pe care îi întâlnim şi în ultimile enciclice ale papei Francisc !

  Lucrurile se leagă…

  Prima enciclică vorbeşte de deschiderea Anului Milei …care se va deschide pe 08 decembrie 2015 și se încheie la 20 noiembrie 2016 (cu pelerinaje…iar Biserica Catolică este „depozitara milei” ) , a doua enciclică vorbeşte de responsabilitatea îngrijirii Casei Comune…

  … iar cardinalul Turkson a explicat ce înseamnă Ecologia Integrală!

  ” ECOLOGIE INTEGRALĂ ” = HOTARELE DISPAR COMPLET !!!!!!

  ‘…Oprindu-se asupra expresiei „ecologie integrală”, folosită de Pontif în enciclica„Laudato si’”, prelatul i-a explicat semnificația, și anume conexiunea dintre toți și a fiecăruia în parte cu toți și cu toate, subliniind totodată valoarea deciziei de a ne asuma responsabilitatea îngrijirii planetei, „a casei comune„, a familiei umane, doar astfel hotarele dintre noi și ceilalți se mai destind, se mai pierd, chiar până la completa lor dispariție…” (Radio Vatican , 2 iulie 2015 „Cardinalul Turkson : ‘Ecologia integrală’ ne învaţă să ne simţim fraţi”)
  http://ioncoja.ro/care-este-pozitia-vaticanului/

 • Galați

  AGENDA birourilor iezuite S-A EXTINS şi pe teritoriu românesc!

  ASOCIAȚIA SERVICIUL IEZUIT AL REFUGIAȚILOR DIN ROMÂNIA angajeaza ASISTENT SOCIAL in orasul Galati.

  Proiect: “O noua casa”
  Principalele atributii:
  – identificarea si inscrierea in proiect a beneficiarilor…
  – insotirea beneficiarilor pe teren in vederea identificarii unei locuinte;
  – medierea relatiilor dintre beneficiari si proprietarii de locuinte, locatarii si administratiile blocurilor de locuinte;…
  – decontarea costurilor cu chiria/utilitatile;…

  Cerinte specifice:…

   cunoasterea limbii engleze;
   disponibilitatea de a relationa cu persoane din diferite culturi (refugiati);
   disponibilitatea de a se deplasa pe teren…
   bun organizator, seriozitate si atentie sporita la intocmirea documentelor;
   experienta in relationarea directa cu categorii defavorizate de persoane in cadrul unui ONG reprezinta un avantaj…
  Mai multe detalii despre activitatile organizatiei gasiti pe pagina web http://www.jrsromania.org.

  https://www.stiri.ong/anunturi-ale-organizatiilor/angajari/asociatia-serviciul-iezuitilor-pentru-refugiati-din-romania-angajeaza-asistent-social-in-orasul-galati

 • SaseSuteSaizecisisase

  scoateti ambarcatiunile la nivelul de maxim al apelor teritoriale in forma de evantai si o sa vedeti ca nu mai patrunde nicio ambarcatiune. e vorba de vointa de a contracara fenomenul.