Pe cine votăm la Europene?

On Saturday, January 4, 2014 12:56 PM, Sevastian Balescu <sevastian@sevastianbalescu.ro> wrote:
Din pacate cunosc atitudinea majoritatii romanilor privind implicarea in actiuni de voluntariat si in special cu privire la cele de “alegeri”!!!
Adresez rugamintea sa sacrificati cateva minute pentru materialul de mai jos !!!! Este cu adevarat ALTCEVA,, in avantajul majoritatii si a NORMALITATII !!!

SOLICITARE VOLUNTARI EUROPARLAMENTARE 2014

Va spunem La Multi Ani si un An Nou Fericit!

Emitem astazi, o editie speciala AFR solicitind voluntari pentru campania alegerilor europarlamentare a dlui Petre Costea, candidat independent. Multi ani dl. Costea a fost presedintele AFR si impreuna cu colegii lui din Alianta Familiilor si din alte organizatii pro-familie si pro-vita din Romania si Europa, dinsul a promovat valorile familiei crestine si traditionale in forurile decizionale ale Romaniei si Uniunii Europene. Proiectele in care dl. Costea si AFR au fost implicati de-a lungul anilor sunt numeroase si bine cunoscute.

 

Spre dezamagirea miscarii pro-familie si pro-vita din Romania, majoritatea europarlamentarilor care reprezinta Romania in Parlamentul European sprijina initiativele anti-familie si pro-avort derulate acolo. Consideram ca este oportun ca intre cei 32 de europarlamentari romani care vor fi alesi in mai 2014 sa fie si unul cunoscut pentru perseverenta promovarii valorilor moral-crestine, din convingere si nu din interes personal. Din 2006 dl Costea a desfasurat o vasta gama de astfel de activitati.

 

Insa, pentru reusita dlui. Costea si a intregii miscarii profamilie si provita din Romania, este nevoie de un sprijin concret si vast din partea tuturor oamenilor de buna credinta ai Romaniei, fara deosebire de apartenenta religioasa ori etnica. Cum? Devenind voluntari. In ce fel? Incepind din ultima saptamina din februarie si continuind timp de 30 de zile, se va derula o campanie de strans semnaturi in toata tara. In conformitate cu legile Romaniei, un candidat independent are nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a fi pus pe buletinul de vot, iar la alegeri va avea nevoie de 3.2% din voturile valabil exprimate.

 

Exista sanse reale de reusita, dar numai cu si prin implicarea a sute de voluntari. Adica si a dvs., a celor care cititi aceste rinduri.

 

Nu in ultimul rand, adresam acest apel si tinerilor. Daca doriti o cariera in viata publica, un voluntariat ori un proiect de anvergura pe care sa-l puneti pe CV-ul vostru, experienta sau sa faceti parte dintr-o campanie vasta, vibranta, bine pusa la punct, va rugam sa va alaturati ca voluntari.

 

Avem nevoie de ajutor la strangerea semnaturilor. Va fi realizata la nivelul fiecarui judet o organograma cu persoanele care doresc sa se implice. Cei binevoitori sunt rugati sa ne comunice numele intreg, profesia, numarul de telefon si localitatea in care locuiesc. Va vom adauga la lista voluntarilor pe judete. Ne puteti confirma dorinta de a ajuta la adresa electronica AFR: office@alianta-familiilor.ro.

 

Adunarea semnaturilor nu va implica mult efort. Veti fi rugati sa luati legatura cu liderul de judet si vi se va spune ce va trebui sa faceti. In esenta va vom ruga sa distribuiti tabele pentru semnaturi in parohiile, bisericile, blocul in care locuti, vecini, rudenii si prieteni, iar dupa strangerea semnaturilor sa le inminati liderului de judet.

Impreuna vom izbuti. A venit vremea sa implinim vorba cu fapta si sa promovam valorile nu doar din afara asa cum am facut-o pina acuma, ci si din interior, adica din randurile Parlamentului European.

 

Sunteti invitati sa vizitati situl de campanie la www.costea-parlamentuleuropean.ro. Directorul de campanie e dl Adrian Petrice (din Cluj), iar telefonul dinsului este 740 167 807.

 

Precizare: Precizam ca Alianta Familiilor nu este o organizatie politica si nici nu este afiliata unei miscari religioase. Continuam sa fim ceea ce am fost de la inceput: o organizatie apolitica a societatii civile care promoveaza valorile familiei in spatiul public prin toate mijloacele legale disponibile intr-un stat de drept. Candidatura dlui Costea este una independenta. Dl Costea nu este afiliat politic. Dupa mai 2014 AFR va continua sa-si mentina aceleasi pozitii ca organizatie a societatii civile.

 

O ultima rugaminte: va rugam sa transmiteti mai departe acest mesaj prietenilor dvs. cu rugamintea de a deveni si ei voluntari. Deasemenea sa-l postati pe site-urile dvs. Electronice.

 

PROGRAMUL DLUI COSTEA

In perioada 12-19 ianuarie dl. Costea va avea intruniri cetatenesti cu cetatenii si reprezentanti ai societatii civile din Romania si Belgia. Sunteti si dvs invitati. Programul este urmatorul: Arad (ianuarie 13); Salaj (ianuarie 14); Cluj (ianuarie 14); Timisoara (ianuarie 15); Hunedoara (ianuarie 16); Resita (ianuarie 17); Bruxelles (ianuarie 18 si 19). Cei care doriti sa participati sunteti rugati sa-l sunati pentru detalii pe dl Adrian Petrice, Director de Campanie, la 740 167 807. Cu mulţumiri, stimă şi respect. Alianta Familiilor din Romaniaww.alianta-familiilor.ro

cu deosebita consideratie si neutralitate deplina,
P.F.A. Sevastian BĂLESCU
,
Timisoara, 300062, Bd. Take Ionescu ,  Nr. 11 ,   Sc. A , Ap. 9   jud Timis


a) profesii independente liberale:
1. expert contabil judiciar, membru titular C.E.C.C.A.R.

2. practician in insolventa, administrator special, ad hoc, sau judiciar, membru titular UNPIR;
3. expert evaluator intreprinderi, membru titular Senior

b) Membru activ la Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis ( C.C.I.A.T. )-SECTIA PRESTARI SERVICII  PROFESIONALE  si  COMPETITIVITATE  IN SUSTINEREA MEDIULUI DE AFACERI


c) Asociatii, Fundatii, Federatii, promotor consolidare Mediu Asociativ –Asociatia  Stiintifică  pentru Consolidare  Mediu Asociativ”-  (A.S.C.M.A. ), entitate  juridică ,,,  -Fiii Gorjului Timisoara 1984, cu 16 Sucursale si 142 de parteneriate,,,,,

d) Organizatia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România-O.A.D.O.R.-Consilier,  investigare a fraudelor  săvârsite in dauna persoanelor fizice si juridice din România ….

Web si blogger:

1 – www.sevastianbalescu.ro

2 – www.mediulasociativ.ro

3 – www.fiii-gorjului.ro;

4 – www.1948-tineriipasoptistiprinsevastianbalescu.ro

Email: sevastian@sevastianbalescu.ro ;  

fiiigorjului@gmail.com ;  sevastian_balescu@yahoo.com ;
tel/fax: +4 0256 435 333
mobil : +4 0723 636 334; +4 0748 114 812 ; +4 0765 327 345;

This message was sent to sevastian@sevastianbalescu.ro from:

Alianta Familiilor din Romania | Str. Zmeica nr. 12, sector 4 | Bucuresti, N/A N/A, Romania

Email Marketing by iContact - Try It Free!
Manage Your Subscription Forward To a Friend

No virus found in this message.
Checked by AVG – www.avg.com
Version: 2013.0.3462 / Virus Database: 3658/6972 – Release Date: 01/03/14

 • andrei

  http://lorin-fortuna.ro/corespondenta/raspunsuri/index.php

  Cred ca realizati ca 2014 este anul in care adevarurile se vor spune pana la capat.
  NU vom sustine o persoana apreciata de Balescu.
  Daca insistati, putem face publica biografia completa a domnului Costea si oricum, va promit ca il vom aborda public pe protejatul dumneavostra.

  • http://ioncoja.ro Ion Coja

   Pe dl Costea nu-l cunosc, nu este protejatul meu mai mult decât va fi oricare alt candidat! Îmi fac datoria de a-i susține pe fiecare până la proba contrarie! Pun site-ul la dispoziția tuturor celor care au ceva de spus, de bine sau de rău, despre candidații deja anunțați sau viitori.

 • Bogdan

  Cine cunoaste ce a facut pana acum Alianta Familiilor din Romania il cunoaste si pe Petre Costea. Intrati pe situl asociatiei (www.alianta-familiilor.ro) ca sa vedeti cu ce se ocupa.

 • waw

  am vazut ca il lauzi pe Rapcea acum dar”uiti”sa ne spui ca a fost omul numarul doi din MISA,adica omul Satanei.
  „uiti”sa ne spui de spre acest mameluc de Rapcea cum a facut el sa nu-si faca partid cei de la Noua Dreapta cand aveau toate semnaturile si un termen mai lipsea la judecatorie.iti spun eu”domn profesor”acest Rapcea la ultimul termen si-a retras semnaturile a zis ca sunt ale lui si el nu le-a dat lui Tudor Ionescu(presedinte ND)sa-si faca partid.acum lauzi pe acest Golban sau Ghiolban,pai asta este roman?arata castratul ala ca un roman?Golban este nume de roman?raspunsul este categoric NU.

  • http://ioncoja.ro Ion Coja

   Da, povestea cu NOUA DREAPTĂ am uitat-o! E o mare greșeală ce a făcut dl Rapcea atunci! Cred că i-am spus-o și eu! În mod normal justiția nu trebuia să ia în seamă gestul dlui Rapcea, căci oamenii care semnaseră n-o făcuseră pentru o persoană, ci pentru un partid! Cei de la ND nu au știut să-și apere cauza! Cred că autoritățile s-ar fi folosit de orice pretext ca să nu înregistreze partidul. Păcat că Rapcea și Ionescu nu s-au putut suporta unul pe altul! În asemenea situații, de regulă, vina este împărțită. Trist…
   Iar dta, domnule waw, greșești dacă la tot pasul îi aduci aminte cuiva cu ce a greșit! Există motive să cerți, să critici, dar uiți de ele, măcar pentru o vreme, atunci când ai ceva de lăudat! Fiecare dintre noi are dreptul de a-și răscumpăra greșeala prin fapte bune!

 • xyz

  IATA CUM SE RAZBOIESTE RESPECTIVA ASOCIATIE FAMILIALA CU DIRECTIVELE ONU,CATEGORISINDU-LE CA FIIND ,,O GANDIRE RADICALA SI PERICULOASA.”aSTA SA FI INVATAT D-L COSTEA PE UNDE A UMBLAT?

  ,,O noua gandire radicala si periculoasa

  Stiri despre noua frontiera in gandirea ecologista apar destul de des in media internationala, dar rar in cea romana. De exemplu, in 2012 Noua Zeelanda a acordat statut de persoana juridica unei ape curgatoare. In cursul istoriei multe rauri ale lumii au fost desemnata sfinte, de exemplu Gangele si Indusul subcontinentului asiatic. Dar in septembrie 2012 raul Whanganui, al treilea rau ca lungime din Noua Zeelanda, a devenit primul rau din istoria omenirii caruia un tribunal i-a acordat “legal personhood”, adica personalitate juridica. Iar in mai anul acesta, in Irlanda, miscarea ecologica a cerut criminalizarea dezvoltarii terenurilor ori extractia resurselor naturale in detrimentul naturii. Devoltarea terenurilor in detrimentul mediului e numita o crima, “ecocide”, adica ecoucidere. In 2008 Ecuador a devenit primul stat din lume care sa acorde drepturi constitutioanale plantelor. Textul englez al constitutiei face referinta la “the right to the maintenance and regeneration of [nature’s] vital cycles, structure, functions and evolutionary processes”. (“Dreptul naturii la intretinere, regenerarea ciclurilor vitale, structura, functii si procese evolutionare”.) ”

  Natiunile Unite e si ea in spatele acestei miscari stranii. A redactat o Conventie internationala impotriva ecouciderii (International Convention against the Ecocide). Scopul ei e sa protejeze planeta si speciile de actiunile destructive ale corporatiilor, fiintelor umane, ori ale autoritatilor. Iar in 2009 ONU l-a declarat pe presedintele Boliviei “World Hero of Mother Earth”, adica “Eroul mondial a planetei mama”.

 • xyz

  Nimeni n-a auzit de Costea pana acum. A facut ceva pozitiv pentru Romania ca sa il votez?
  Din cate stiu, respectiva Asociatie a Familiilor din Romania sustine interesele multinationalelor in Romania prin faptul ca blameaza miscarile ecologiste care se manifesta in Romania, si asa destul de firave.Asta ce se afla la vedere.Ce o fi in spate nu se stie dar se poate banui si din traseul lui Costea.

  • nicu

   Nimenea nu se asteapta ca ateii si poponarii sa-l voteze…
   Si nu incerca sa ne predici cea ce sustine Asociatia Familiilor din Romania pentru ca n’ai priceput nimic. Sau, ai priceput dar te faci prost?

 • Mishou

  Si atunci pe cine sugerati sa ,,stampilam” d-le Bondheimer ?
  Cumva …..pe EBA !?
  Nu ne-au ajuns ,,succesurile” dumneaei !

 • anonim

  uite un blog cu simpatii asemanatoare, chiar daca dacist: Ariminia.ro. Dincolo de unele exagerari, blogul acela ar trebui urmarit cu creionul in mana, fiindca citeaza o multime de documente

 • george marmara

  nu pot vota un necunoscut.suntem satui de promisiuni si juraminte desarte.gm

 • Decebal

  Si daca punem stamplia pe toti?! Se vor anula alegerile, se vor relua cu altii, nu tot eceiasi!

 • Miroslav

  Domnule profesor,pai cu domnul profesor Radu Golban ce facem,ne jucam de-a vorbele? Pe domnul Costea cine il cunoaste,este cumva cumnatul d-lui Mircea Geoana? O fi bun dl.Costea,insa lumea nu-l cunoaste!Si apoi ce facem cu acei din judetele locale,oameni de-ai nostri care ne bazam pe ei,le promitem una si votam pe altul care nici nu stim nimic despre el?Va rog sa va pronuntati!

  • http://ioncoja.ro Ion Coja

   Sunt vreo 25-30 de locuri de parlamentari europeni. Pe Radu Gorban îl vom susține, dar și pe alții. Nu-i cunosc pe cei care vor candida. Îi susțin în efortul fiecăruia de a se prezenta publicului. Numai cine are ceva urît și grav de ascuns să nu se prezinte pe acest site. Candidații care se vor ivi vor fi invitați să răspundă la un chestionar, lămuritor pentru a ne edifica asupra competenței lor și a compatiibilității morale cu exigențele statutului de parlamentar european.
   Cu cât suntem mai eurosceptici, cu atât trebuie să fim mai exigenți cu viitorii parlamentari europeni!

 • AKRITAS

  nu trebuie intrat in jocul lor murdar. daca totusi o face cineva, un patriot si nationalist adevarat, ar trebui sa lupte pina la capat, pentru desfiintare acestui imperiu satanic anticristic iudeomasonic.

  pentru ca imperialismul occidental iudeomasonic este cauza razboaielor, conflictelor, „crizelor” economice, a saraciei a imoralitatii, a infractionalitatii.
  IN SCHIMB, NATIONALISMUL SI PATRIOTISMUL APARA NATIUNEA, CULTURA, FAMILIA…RESURSELE POPORULUI…CINSTEA, OMENIA….UMANITATEA !!!!

  LA GUNOI CU UE, IMPERIALISMUL SATANIC BABILONIC ANTICRISTIC OCCIDENTAL IUDEOMASONIC !!!

 • VIRGIL Bondheimer

  DRAGI ROMANI,

  http://vbondheimer.wordpress.com/

  Va rog ca la EUROPARLAMENTARE sa puneti stampila pe absolut ORICINE IN AFARA DE LIBERALI,SOCIALISTI(PSD PNL)!!

  PENTRU CA?

  PENTRU CA ACESTIA(RENATE WEBER-FUNDATIA SOROS,PNL) NORICA NICOLAI PNL

  si socialistii au votat RAPORTUL ESTRELA:

  RAPORT CARE SPUNE CITEZ ,,ADOLESCENTII DE 12 ANI DIN UNIUNEA EUROPEANA TREBUIE FORTATI SA FACA SEX,,

  LE BAGA PE GAT PROPAGANDA HOMOSEXUALA IN SCOLI,

  AVORTUL,practica criminala medicala,este DECONDATAT DIN FONDURI EUROPENE SPECIALE

  acest RAPORT,incurajeaza si PEDOFILIA,cand spune ca ,,COPII DIN CLASELE 1-4 trebuie sa aiba ,,ore de educatie sexuala,, practic le arata prezervativ,de la varsta de 7 ani,ceea ce e PEDOFILIE IN SCOLI!

  ATENTIE!

  SOCIALISTII (PSD) si LIBERALII(PNL) distrug ROMANIA si EUROPA genetic,prin raportul ESTRELA!

  NU-L VOTATI NICI PE CORNELIU VADIM TUDOR,pentru ca acesta ,,s-a abtinut,, si nu a votat IMPTORIVA raportului Estrela,raport homosexual si pedofil!

  • George